Naredna, 2019. godina, nesumnjivo može da se označi kao prekretnica za znak Strelca.

Posle dugog i težeg vremena možda ćete konačno videti svoje ambiciozne projekte ostvarenim. Koraci Jupitera mogu biti najpovoljniji od svih tranzitnih planeta. Oni u velikoj meri poboljšavaju zdravstveno stanje, povećavajući vitalnost, osnažuju i energiju i pozitivno stimulišu um.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Sa ovim dobrim uticajem osećaćete se agilnim, energičnim i komunikativnim. Zbog toga ćete moći veći deo godine povoljno da koristite.

Proširićete svoje vidike i horizonte, imaćete dovoljno ličnog optimizma i bićete velikodušni u odnosima sa drugima. Iskoristite narednu godinu da se povežete sa ljudima od autoriteta, uspešnim i uticajnim osobama, jer možete dobiti podršku i pomoć.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Biće povoljno vreme za učenje i obrazovanje, dobar izbor fakulteta, putovanja, pravna pitanja, trgovinu, izdavaštvo, reklamiranje i marketing, kao i inostranstvo. Imaćete snažnu želju da razumete sve ono na šta budete nailazili i da saznate suštinske odgovore.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Dakle, vreme je za pokretanje novih projekata i širenje aktivnosti!

Možete imati koristi od Jupitera i za finansije, jer će se pojaviti dobre mogućnosti i praktičnom i ekonomskom smislu. Prilike će biti optimalne za povećanje profita, ali uz ozbiljan rad.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Obično se pojavljuje podrška, pomoć, protekcija, korisna udruženja i povoljni poslovi, što će uticati na profitabilne rezultate. Međutim, ipak nemojte dozvoliti da padnete u ekcesni ili prekomerni optimizam, jer vas samo jedan euforičan trenutak može podići visoko, a onda neprijatno i spustiti.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Zato je mudar savet: „Rastite i štedite!“

Nemojte zaboraviti da će tranzitni Jupiter u Strelcu biti u nepovoljnom aspektu sa Neptunom u Ribama, što uz neopreznost može doneti razočarenja, precenjivanja i zablude, a opet zbog preterane opuštenosti i „lako ćemo“.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Posebno druga dekada Strelca može biti na udaru Neptuna u Ribama, a to je preterano idealizovanje, koje kasnije može dovesti do bolnih razočarenja. Neptun iz Riba pokušaće da ometa jasan i precizan pogled.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

To je kao magla koja čak može da zagađuje vaše postupke i odnose uz mogućnost živih intriga, nelojalnosti i prevara. Postojaće zbunjenost, nedostatak transparentnosti i česta sklonost da izbegavate stvarnost.

Tranzitni Saturn i dalje se kreće kroz vašu prirodnu, drugu kuću. Prema tome, bez obzira na mogućnost novih i povoljnih prilika, morate biti pažljivi i oprezni u rukovanju sa novcem. Od vas se traži da budete štedljivi.

Saturn iz druge kuće poručuje da ima mesta za nadu i pozitivno raspoloženje, ali nema mesta za euforiju. Novac zahteva dosta rada, bez obzira na pojavljivanje povoljnih okolnosti za nove projekte i korake.