Naredna, 2019. godina, nesumnjivo može da se označi kao prekretnica za znak Strelca.

Posle dugog i težeg vremena možda ćete konačno videti svoje ambiciozne projekte ostvarenim. Koraci Jupitera mogu biti najpovoljniji od svih tranzitnih planeta. Oni u velikoj meri poboljšavaju zdravstveno stanje, povećavajući vitalnost, osnažuju i energiju i pozitivno stimulišu um.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Sa ovim dobrim uticajem osećaćete se agilnim, energičnim i komunikativnim. Zbog toga ćete moći veći deo godine povoljno da koristite.

Proširićete svoje vidike i horizonte, imaćete dovoljno ličnog optimizma i bićete velikodušni u odnosima sa drugima. Iskoristite narednu godinu da se povežete sa ljudima od autoriteta, uspešnim i uticajnim osobama, jer možete dobiti podršku i pomoć.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Biće povoljno vreme za učenje i obrazovanje, dobar izbor fakulteta, putovanja, pravna pitanja, trgovinu, izdavaštvo, reklamiranje i marketing, kao i inostranstvo. Imaćete snažnu želju da razumete sve ono na šta budete nailazili i da saznate suštinske odgovore.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Dakle, vreme je za pokretanje novih projekata i širenje aktivnosti!

Možete imati koristi od Jupitera i za finansije, jer će se pojaviti dobre mogućnosti i praktičnom i ekonomskom smislu. Prilike će biti optimalne za povećanje profita, ali uz ozbiljan rad.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Obično se pojavljuje podrška, pomoć, protekcija, korisna udruženja i povoljni poslovi, što će uticati na profitabilne rezultate. Međutim, ipak nemojte dozvoliti da padnete u ekcesni ili prekomerni optimizam, jer vas samo jedan euforičan trenutak može podići visoko, a onda neprijatno i spustiti.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Zato je mudar savet: „Rastite i štedite!“

Nemojte zaboraviti da će tranzitni Jupiter u Strelcu biti u nepovoljnom aspektu sa Neptunom u Ribama, što uz neopreznost može doneti razočarenja, precenjivanja i zablude, a opet zbog preterane opuštenosti i „lako ćemo“.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Posebno druga dekada Strelca može biti na udaru Neptuna u Ribama, a to je preterano idealizovanje, koje kasnije može dovesti do bolnih razočarenja. Neptun iz Riba pokušaće da ometa jasan i precizan pogled.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

To je kao magla koja čak može da zagađuje vaše postupke i odnose uz mogućnost živih intriga, nelojalnosti i prevara. Postojaće zbunjenost, nedostatak transparentnosti i česta sklonost da izbegavate stvarnost.

Tranzitni Saturn i dalje se kreće kroz vašu prirodnu, drugu kuću. Prema tome, bez obzira na mogućnost novih i povoljnih prilika, morate biti pažljivi i oprezni u rukovanju sa novcem. Od vas se traži da budete štedljivi.

Saturn iz druge kuće poručuje da ima mesta za nadu i pozitivno raspoloženje, ali nema mesta za euforiju. Novac zahteva dosta rada, bez obzira na pojavljivanje povoljnih okolnosti za nove projekte i korake.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.