Skoro celu 2018. tranzitni Jupiter u Škorpiji biće u vašem prirodnom dvanaestom polju, koje je povezano sa raznim ograničenjima.

Međutim, ovo predstavlja i nebesku zaštitu. Ako se budete našli i u najtežim okolnostima, moći ćete da izađete. Sa druge strane, bićete spremni da nesebično pomognete drugim ljudima. Tajne neprijatelje možete lako pretvoriti u prijatelje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ako Jupiter bude bio u nekim od napetih aspekata sa natalnim planetama, onda sklonost luksuzu, zadovoljstvu, ali i preterano poverenje mogu doneti probleme.

Mnogi pripadnici ovog znaka počeće da se zanimaju za tajna i mistična učenja. Ovo je pojačana potreba da se novo i nepoznato otvori, ali i potreba za bliskošću sa svetom fantazija i snova.

Intuicija postaje aktivna. Sa unutrašnjom vizijom može se lako videti opšta slika događaja. Zemaljsko znanje mora biti vođeno nekim višim silama!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2018

Početkom novembra 2018. Jupiter ulazi u vaš znak i prelazi u prirodno prvo polje!

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2018

Ako ne bude bilo napetih aspekata, morate maksimalno izvući ovu srećnu energiju. Mogućnost putovanja, obrazovanja, faktora sreće, zapošljavanja ili pronalaženja boljeg posla. Veoma je važno da svoj optimizam prenosite i na ljude oko sebe.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2018

Tranzitni Satun biće lociran u vašem prirodnom drugom polju, pa će testiranje biti sprovedeno u materijalnoj sferi života. Moraćete naporno da radite kako biste mogli da zaradite. Neophodno je racionalno da rukujete sa novcem. Ako nešto vrednije kupujete, potrebno je da budete sigurni da vam je to potrebno.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2018

Neki pripadnici ovog znaka moraće da preuzmu veću odgovornost za finansije. Veoma je važno tokom ovog perioda da se ne isprobavaju neke sumnjive operacije, koje obećavaju veliki i brzi profit. Dajte prednost maloj, ali stvarnoj zaradi.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2018

Ovo je mogućnost da se postave čvrsti temelji za budući finansijski prosperitet, posebno ako tranzitni Saturn ne bude bio u izazovnim aspektima sa natalnim planetama. Potrebno je naučiti kako pravilno upravljati svojim novcem. Izbegavajte preteranu potrošnju. Ovo je i mogućnost ulaganja u nekretnine.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2018

Toa Heftiba

U svakom slučaju, neke odluke se moraju doneti u oblasti imovinskih pitanja i novca. Ako aspekti Saturna budu nepovoljni, onda su i odluke teže.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2018

Što se tiče emotivnog života, biće potpuno nepredvidivo, od oluja do strastvenih romansi.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2018

Neće nedostajati želja da se traga za voljenom osobom, ali ćete, zatim, i sa istom brzinom da pobegnete od nje. Bićete vođeni željom da budete jedinstveni i potpuno drugačiji od drugih.

Neki pripadnici vašeg znaka imaće nekoliko kratkih romansi, i to jednu za drugom. Mogućnost neočekivane trudnoće, ali i skandala zbog seksulanih odnosa.

Vero Photoart

Od maja do juna, tranzitni Uran biće prisutan u vašem šestom prirodnom polju. Ovo je nefleksibilnost i odbijanje kompromisa na polju posla i rada. Mogući su sukobi na poslu. Sa druge strane, neki će uspešno primeniti neoubičajene i nove metode u svom radu. Možete se baviti i nekim poslom koji je originalnog karaktera.

Oni koji su nezadovoljni svojim poslom, u periodu od maja do novembra, mogu doneti neočekivanu odluku o otkazu, napuštanju ili promeni posla. Ovo može biti i radikalna promena profesionalne delatnosti. Najveći uspeh postižu oni koji rade u slobodnim zanimanjima i u onim područjima gde nema konstantne kontrole.

Mogućnost otkrivanja neke misterije ili tajne sa porodicom i poreklom.