Poruka Univerzuma za vaš znak i 2020. godinu glasi: „Budite oprezni sa odlukama!“.

Tranzitni Jupiter u Jarcu biće u vašem prirodnom trećem polju. Ova planeta napušta polje materije i sada je vreme da pokažete da nećete srljati u nagle i brze odluke.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Fokus tokom godine treba usmeriti ka komunikaciji, učenju, putovanjima, kontaktima u spoljašnjem svetu, razumu, odnosima sa okolinom. Ovde se mogu otvoriti teme, koje su dugo bile zatvorene.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Očekuje vas niz ugovora i dogovora sa uticajnim i ozbiljnim ljudima, verovatno iz poslovnog sveta. Sve što budete kupovali, a što će olakšati vašu komunikaciju, pa i kretanje, treba da bude kupljeno prvenstevno jer će biti neophodno iz praktičnih i poslovnih razloga.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu

Ali, učinite kontakte selektivnijim kako biste dali prednost onim kontaktima koji se odnose na praktična interesovanja i ozbiljne teme.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Potrebno je da se otvorite ka dešavanjima i spoljašnjem svetu bez obzira na povremenu potrebu za sklanjanjem od očiju javnosti. Do kraja godine treba dopustiti upliv drugima, naravno, onima koje budete odabrali, a iza kojih stoji rad, ozbiljnost i iskustvo. Drugi moraju da budu deo vaših misli, planova i projekata.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Ono što vodi dugoročnoj stabilizaciji je pažljivo filtriranje informacija i razumno planiranje!

Pokušajte da izvučete najbolje što možete prikupljanjem i slaganjem informacija, kao i uspostavljanjem najrazličitijih kontakata. Pazite da se ne rasplinete istovremeno na više strana, a onda od drveta da ne vidite šumu. Mentalnu pažnju treba usmeriti samo na ono što je za vas suštinski važno.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Ovo sigurno neće biti godina koju ćete provesti u ćutanju i mirovanju. Potrebno je da se stalno krećete, kako mentalno, tako i fizički! Zbog toga, možete imati interesantna putovanja, koja će dalje proširiti vaše kontakte, komunikaciju i poznanstva.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Predstojeća godina je odlična za nova poznanstva!

Godina 2020. može biti povoljna za savetodavne i komunikativne poslove, edukativne poslove, pisce, trgovinu, poslove vezane za saobraćaj, putovanja, prenošenje informacija, intelektualna zanimanja.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

U odnosima sa okruženjem imate zadatak da razjasnite nesigurnosti i nerazumevanje, da odgovornije postupite prema zahtevima i željama najmilijih.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Dobra je godina za početak predavanja, pokretanje projekata u oblasti obrazovanja i vaspitanja, pisanje članaka. Ako ste nešto od ovoga već odlagali, sada je vreme da se aktivirate. Biće korisno da sredite dokumentaciju, arhivu i papire.

Potreban je oprez prilikom potpisivanja ugovora ili sporazuma. Ako vozite nemojte zanemarivati rutinske preglede. Naučite pravilno raspoređivati svoje vreme i planirati zadatke.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Postavite prioritete tako što ćete odvojiti strateške ciljeve da biste postali produktivniji. Stečeno zanje postaće osnova za rast i biće vam dugoročno od pomoći.

Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji ostavlja tragove za ceo život

Tranzitni Saturn počinje polako da ulazi u vaše prirodno četvrto polje i moraćete dodatno uključiti odgovornost za porodična i privatna pitanja. Ovo će biti napet aspekt, pa su moguće i promene u toj sferi života, što ćete više osetiti od 2021. godine.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Najvažnije je da počnete da se oslobađate strahova i ograničenja koji imaju izvor u privatnim ili porodičnim pitanjima.

Pročitajte i ovo: Merkur u Škorpiji, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Polje partnerskih odnosa već je pod uticajem tranzitnog Urana u Biku i ljudi koji su nezavisniji, koji cene slobodu i netradicionalne vrednosti mogu biti uključeni u vaše okruženje.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Moraćete da naučite kako da gradite odnose u neobičnim okolnostima.