Sa konačnim ulaskom Urana u znak Bika, 6. marta 2019. godine, ulazite u vreme promena i inovacija.

Postepeno će se povećavati želja za slobodom ili nekom vrstom oslobađanja i zato se mogu pojavljivati neočekivane situacije. Možete biti iznenađeni, ali i isto tako i vi možete druge da iznenađujete i šokirate.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Imaćete dosta prilika da se upoznajete sa novim ljudima i razbijate rutinu. Ovaj tranzit će se sinhronizovati sa napetim trenucima. Stara pitanja neočekivano će dobijati neki sasvim novi tok.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Ako se u poslednjim trenucima neke stvari pokažu kao neuspešne, nemojte se iznenađivati, jer je Uranova priroda da priređuje iznenađujuće promene.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Ovo posebno može da se odnosi na partnerske odnose, druge ljude i šire okruženje, jer će Uran u Biku trazitirati vašom prirodnom, sedmom kućom. Posebno u 2019. mogu biti pogođeni pripadnici Škorpije koji su rođeni na početku ovog znaka.

Moguće se ljubavne i romantične avanture, kratke veze, ali i raskidi.

Socijalno i društveno ponašanje može biti nepredvidljivo, a odluke ćete donositi impulsivno, što može štetiti reputaciji i doneti neželjene posledice. Oslobađanje koje zastupa Uran podrazumeva pobunu ili konfrotaciju sa partnerom i drugim ljudima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Imaćete šansu da ostavite sliku čudaka i buntovnika u širem okruženju i javnom životu. Bićete skloni iznenadnim reakcijama, ali i izlivima lošeg humora.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Postojaće tendencija da se prekrše propisi i pravila, ruše tabui i kida sve ono što osećate kao ograničavajućim. Zbog radikalnog nametanja sopstvenog mišljenja i stavova, možete dobiti neprijatelje.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Tranzitni Saturn u Jarcu biće u slabijem, povoljnom aspektu prema znaku Škorpije, pa koliko-toliko bar u 2019. moći ćete bar u nekim situacijama da zadržite kontrolu. Kome se baš bude posrećilo, imaće priliku da završi važan posao, putuje bez rizika i pokaže poslovne kapacitete.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Nemojte trošti vreme na površne razgovore i kontakte, jer se tranzitni Saturn kreće kroz vašu prirodnu, treću kuću. Tu dobro odvajajte šta je nužno, korisno, dugoročno, a šta nije. Uspeh može doći samo iz iskustva i ličnih zasluga.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Imate još uvek šansu da primenite znanje koje posedujete i da svoje ideje kristalizujete, a ne da ostanu da lebde i lelujaju u vazduhu.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Tranzitni Jupiter u Strelcu neće praviti aspekt na Škorpiju i prolaziće kroz vašu prirodnu, drugu kuću, zarade, novca i vrednosti.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Neptun u Ribama i dalje šalje povoljan aspekt na znak Škorpiju i ovo je šansa za započinjanje nekih grupnih projekata, koji mogu biti povezani sa humanitarnim, umetničkim ili psihološkim projektima. Ovaj tranzit stimuliše kreativnost i maštu, povezuje vas sa osetljivijim i osećajnijim ljudima, umetnicima, sanjarima i pomaže da lako otkrivate sve ono što je tajno, skriveno i nevidljivo.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.