Sa konačnim ulaskom Urana u znak Bika, 6. marta 2019. godine, ulazite u vreme promena i inovacija.

Postepeno će se povećavati želja za slobodom ili nekom vrstom oslobađanja i zato se mogu pojavljivati neočekivane situacije. Možete biti iznenađeni, ali i isto tako i vi možete druge da iznenađujete i šokirate.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Imaćete dosta prilika da se upoznajete sa novim ljudima i razbijate rutinu. Ovaj tranzit će se sinhronizovati sa napetim trenucima. Stara pitanja neočekivano će dobijati neki sasvim novi tok.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Ako se u poslednjim trenucima neke stvari pokažu kao neuspešne, nemojte se iznenađivati, jer je Uranova priroda da priređuje iznenađujuće promene.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Ovo posebno može da se odnosi na partnerske odnose, druge ljude i šire okruženje, jer će Uran u Biku trazitirati vašom prirodnom, sedmom kućom. Posebno u 2019. mogu biti pogođeni pripadnici Škorpije koji su rođeni na početku ovog znaka.

Moguće se ljubavne i romantične avanture, kratke veze, ali i raskidi.

Socijalno i društveno ponašanje može biti nepredvidljivo, a odluke ćete donositi impulsivno, što može štetiti reputaciji i doneti neželjene posledice. Oslobađanje koje zastupa Uran podrazumeva pobunu ili konfrotaciju sa partnerom i drugim ljudima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Imaćete šansu da ostavite sliku čudaka i buntovnika u širem okruženju i javnom životu. Bićete skloni iznenadnim reakcijama, ali i izlivima lošeg humora.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Postojaće tendencija da se prekrše propisi i pravila, ruše tabui i kida sve ono što osećate kao ograničavajućim. Zbog radikalnog nametanja sopstvenog mišljenja i stavova, možete dobiti neprijatelje.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Tranzitni Saturn u Jarcu biće u slabijem, povoljnom aspektu prema znaku Škorpije, pa koliko-toliko bar u 2019. moći ćete bar u nekim situacijama da zadržite kontrolu. Kome se baš bude posrećilo, imaće priliku da završi važan posao, putuje bez rizika i pokaže poslovne kapacitete.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Nemojte trošti vreme na površne razgovore i kontakte, jer se tranzitni Saturn kreće kroz vašu prirodnu, treću kuću. Tu dobro odvajajte šta je nužno, korisno, dugoročno, a šta nije. Uspeh može doći samo iz iskustva i ličnih zasluga.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Imate još uvek šansu da primenite znanje koje posedujete i da svoje ideje kristalizujete, a ne da ostanu da lebde i lelujaju u vazduhu.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Tranzitni Jupiter u Strelcu neće praviti aspekt na Škorpiju i prolaziće kroz vašu prirodnu, drugu kuću, zarade, novca i vrednosti.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Neptun u Ribama i dalje šalje povoljan aspekt na znak Škorpiju i ovo je šansa za započinjanje nekih grupnih projekata, koji mogu biti povezani sa humanitarnim, umetničkim ili psihološkim projektima. Ovaj tranzit stimuliše kreativnost i maštu, povezuje vas sa osetljivijim i osećajnijim ljudima, umetnicima, sanjarima i pomaže da lako otkrivate sve ono što je tajno, skriveno i nevidljivo.