Sve do novembra 2018. Jupiter u Škorpiji boraviće u vašem prvom polju.

Ako je tranzitni Jupiter u povoljnim aspektima sa vašim natalnim planetama, onda možete očekivati radosne i uspešne događaje za sebe. U ovom periodu, ponašanje se može malo razlikovati od uobičajenog ponašanja Škorpije, jer će neki pripadnici ovog znaka zračiti bezbrižnošću i pokazivaće širinu pogleda.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Bićete u mogućnosti da privučete osobe koje imaju želju, ali i mogućnosti da vam pomognu. Oni koji budu na negativan način koristili energiju Jupitera, pokazivaće preteranu popustljivost, lenjost i rasipništvo. Nemojte obećavati nešto što niste u stanju da učinite i obavite.

Većina pripadnika ovog znaka biće puna samopouzdanja, optimizma, kao i vere u sopstvene sposobnosti. Mogućnost gojenja i uvećanja težine. Međutim, čak i ako budete pali u neku tešku situaciju, u poslednjem trenutku ćete moći da rešite problem, izbegnete posledice i da se podignete.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2018

Krajem godine, 9. novembra 2018. Jupiter prelazi u vašu prirodnu drugu kuću i potencijal u materijalnoj sferi života počinje aktivnije da se razvija.

Pročitajte i ovo: BIK  godišnji horoskop 2018

Nemojte negativno ovde koristiti energiju Jupitera, pa da zbog lenjosti, preteranog trošenja, naivnosti i neozbiljnosti pokrenete novčane probleme. Da ne bude „kako je došlo, tako je i otišlo“.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2018

U prvoj polovini godine, imaćete pojačanu potrebu da budete u centru pažnje i koristićete sva raspoloživa sredstva koja su vam na raspolaganju. Bićete često u potrazi za životnim zadovoljstvima.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2018

Karmički učitelj Saturn nalaziće se u vašoj prirodnoj trećoj kući i možete osećati kako su drugi neprijateljski raspoloženi prema vama, zbog čega postoji mogućnost problema u kontaktima i komunikaciji. Ovo može predstavljati i prepreku u ostvarenju nekih novih kontakata. Određeni strahovi neće imati nikakvo logično opravdanje. Pre nego što nešto kažete, dobro odmerite svoje misli i koristite razum.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2018

Povoljan period za Škorpije koje će svoj um zaposliti praktičnom stranom života, matematikom i prirodnim naukama, kao i osobe koje u radu koriste logično razmišljanje (istraživači, računovođe, administratori, sekretari, naučnici…).

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2018

Photo by Vero Photoart on Unsplash

Ako tranzitini Saturn bude pravio nepovoljne aspekte sa vašim natalnim planetama, može doći do iscrpljenosti nervnog sistema, problema na putovanjima, kao i problema u vezi sa dokumentacijom, učenjem i školom, rođacima.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2018

Tranzitni Uran od maja do novembra boraviće u vašoj prirodnoj sedmoj kući. Fokus će biti na partnerskim odnosima, ali očekujte i neočekivano! Partnerski odnosi mogu biti problematični. Ovo je mogućnost iznenadnih veza koje počinju uzbudljivo, ali se iznenada i neočekivano završavaju. Čak i veze koje traju već neko vreme, postaju nesigurne i lišene dubljeg značenja.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2018

Može da da se dogodi da iznenada uđete u brak, ali i da vrlo brzo shvatite da ste pogrešili i da se raziđete sa partnerom. Ovo je period vrlo napetih veza. Ponašanje partnera može biti previše čudno i ekcentrično što će mnogima od vas zasmetati. Neki sporovi između partnera mogu stići i do suda. Ovo su i neočekivani gubici zbog veze u kojoj se nalazite ili partnera. Moguća je i iznenadna izdaja prijatelja.

Neki pripadnici vašeg znaka počeće naglo i iznenada da se hlade i udaljavaju od partnera. Kriza i promene su glavni elementi u 2018. u sferi partnetskih odnosa od maja do novembra.

Ako želite da sačuvate partnerske odnose, razmislite šta bi mogli da promenite kako bi osvežili vašu vezu. Potrebno je dobro provetravanje.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Moguća je veza sa osobom koja nije slobodna. Ponekad to može dovesti do prilično dramatičnog razvoja situacije. Tajna veza može doneti veliko razočarenje. Što više budete na njoj istrajavali višećete se suočavati sa razočarenjima.

U suočavanju sa drugima bićete vrlo kategorični, ne želeći da se odreknete vlastititog mišljenja. Mnogi će probuditi strasti za misticizam, okultne nauke, neistražene i tajanstvene prostore. Biće vam poverene neke informacije, koje će poslužiti da bi nešto značajno i važno otkrili.