Vodolija voli da izaziva zadovoljstvo kod svog partnera.

Vodolija se ispostavlja kao izuzetno romantičan, nežan i velikodušan ljubavnik, koji ume da prepozna vrednost života para i važnost zajedničkog osećanja. Nezavisna duša, Vodolija je nepresušan izvor ideja, koji se ističe svojom sposobnošću prilagođavanja svakoj situaciji i altruizmom.

Oseća privlačenje ljudi koji uspevaju da izraze nekontrolisane strasti i onih koji dele njegov humanitarni duh. Instinktivna osoba, koja ume da prevaziđe površne stvari i koja ume da ide u korak sa vremenom, svakako bi impresionirala Vodoliju.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Vodolija je privlačna i često ima provokativan stav; sa prijateljima se oseća opušteno, ali takođe zna da ceni užitke života u paru.

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija: romansa i strast

Vodolija vlada jedanaestom astrološkom kućom, „Kućom prijateljstva“, pa je evidentno da većina svojih osvajanja na ljubavnom polju ostvaruje u okviru svoje grupe prijatelja. Kad god Vodolija oseti privlačnost prema nekome, pokušaće da osvoji predmet svojih želja neobičnim i uvek originalnim udvaranjem.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Sa ove tačke gledišta, kreativnost Vodolije izgleda da nema granica; njegov um uspeva da zamisli sve zavodljivije ljubavne igre. Čak i obična poseta muzeju je događaj koji Vodolija uspeva da učini zadivljujućim, zahvaljujući pre svega ogromnoj kulturi koja daje šarm njegovoj ličnosti.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Idealan partner je onaj (ili ona) koji uspe da ceni njegov ekscentrični karakter. Štaviše, ko pokaže da može da prodre u njenu intimu, imaće ključ njenog srca, a strast koja će dovesti do ove ljubavi biće neodoljiva.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija i odnosi

Vodolija je, generalno, veoma aktivna sa stanovišta odnosa; u neprekidnoj potrazi za savršenstvom, kako u životu tako i u ljubavi, ovaj znak ima veoma bogat ljubavni život. On voli da izaziva zadovoljstvo u svom partneru, što je aspekt u skladu sa njegovom altruističkom prirodom.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Pored toga, posvećenost koju neprestano pokazuje da održi mir i harmoniju u vezi pokazuje se kao pravi blagoslov za njegovu ljubavnicu.

Progresivan, nekonformistički, fascinantan: ovo su rekviziti koje čovek mora da poseduje da bi slomio srce Vodolije; štaviše, slika je savršena ako se ovi kvaliteti dodaju poštovanju njegove vitalne potrebe za slobodom.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Vodoliji je potrebna osoba koja im može pomoći da izraze svoju intimnost, masu emocija i osećanja koja samo čekaju da budu oslobođena. Na kraju krajeva, idealan partner je inteligentna i istovremeno osetljiva osoba.