Škorpija je odlučna, jaka, ima veliku strast i završava ono što je započeto.

Škorpija, smeštena u kući seksa, otkriva se kao svetac ili grešnik. Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere u jednom pravcu, onom emocionalnog istraživanja, koji obuhvata i sentimentalnu i seksualnu sferu.

Pročitajte i ovo: Deset stvari koje znate samo ako ste ŠKORPIJA

Škorpija poseduje nepogrešivu intuiciju, koja im omogućava da se ponašaju na odgovarajući način u gotovo svakoj situaciji. Samouveren i obdaren zadivljujućim šarmom, znak Škorpije uvek zna put do onoga što mu je potrebno.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o ŠKORPIJI (23. oktobar – 21. novembar)

Nikada ne pokušavajte da se takmičite sa Škorpijom, jer svojim ubodom može izazvati veoma duboke rane.

Škorpija: Romantika i strast

Znak Škorpije je obdaren snažnom magnetskom snagom koja mu garantuje određenu sreću na sentimentalnom nivou. On traži osobu koja ga uvlači u neodoljivu ljubavnu priču, koja ga može naterati da prstom dodirne nebo.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

Zaljubljena Škorpija zrači ogromnom strašću; trenuci apsolutne ravnoteže će uslediti u svetlim tonovima, svaki trenutak će se i dalje proživeti apsolutnim intenzitetom.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci vole da budu u centru pažnje! Jeste li među njima? 

Uticaj planeta Marsa i Plutona određuje njegovu posebnu ratničku prirodu. Idealan partner je onaj koji uspe da svoju agresivnu i strastvenu prirodu drži pod kontrolom.

Škorpija i veze

Obdaren veoma snažnom ličnošću, znak Škorpije ne može da podnese ideju da ga neko može držati pod kontrolom. U tipičnoj dinamici romantične veze, ova potreba za nezavisnošću može stvoriti konfliktne situacije.

Pročitajte i ovo: Kako se Škorpija slaže sa drugim horoskopskim znacima 

Seks, novac i moć, ovo su prerogativi Škorpije: ljubavna veza koja može da zadovolji ove potrebe biće dočekana sa izuzetnim zadovoljstvom.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom (i zašto baš osam) 

Snažan i odlučan, Škorpija želi da izabere samo najbolje za sebe, zato budite oprezni, jer je i u izboru partnera veoma zahtevna.