Ulaskom tranzitnog Jupitera u vaše prirodno jedanaesto polje, fokus je na socijalnim i društvenim aktivnostima, drugim ljudima, druženjima, kao i grupnim aktivnostima.

Poruka Univerzuma za 2020. godinu glasi: „Svoje snove približite drugima, a čarolija može da počne ako imate i podršku neke grupe.“

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

U predstojećoj godini trebalo bi da zaboravite na lične interese, jer vaši interesi treba da budu usklađeni sa grupnim ili društvenim interesima. Vreme je da se pozabavite i sa davno zapostavljenim hobijem, koji ne mora da bude isplativ.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Neke okolnosti će vas odvesti u pravcu koji odgovara drugima, ali ne i vama. Prihvatite to kao najnormalniji tok stvari.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Foto Kari Shea

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Odnosi sa prijateljima dobijaju veliki značaj, sa njima je moguć i poslovni sporazum. Nemojte tražiti nemoguće od neke osobe koja se kao nova pojavljuje u vašem životu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Veneri u Ribama

Vaš vladar će cele godine biti u znaku Jarca, što ukazuje na sporiji rast i napredak, ali to i ne znači da nije moguć, ako budete dovoljno strpljivi i odgovorni. Snove prilagodite željama koje su, ipak, najrealnije. Izlete u maštovit i nestvarni svet posvetite osmišljavanju budućnosti i prizemnijih planova.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Povremeno možete osećati umor, zasićenost, pa i tugu ili depresiju. Pazite da zbog mašte ne izgubite iz vida ono što je važno za sadašnjost i budućnost. Nemojte se previše vraćati u prošlost, jer vas ona može odvojiti od delovanja u sadašnjosti.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Foto Josh Boot

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna u Jarcu po kućama natalnog horoskopa od 19.12.2017. do 23.03.2020. godine

Pokušajte da budete što je moguće više društveni i otvoreni za druge ljude. Ne odbijajte zabave, žurke, ispijanje kafa sa prijateljima, društvene događaje i informisanost iz spoljašnjeg sveta. Veći napredak možete ostvariti uz pomoć društvenih grupa i zajednica, kao i prijatelja.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Možda ćete morati da preispitate stepen uključenosti u neke prijateljske odnose, istaknute važne kontakte i preispitate one koji vam odvlače vreme i energiju. Važno je osloniti se na dobro pripremljene ideje i ne dozvoliti avanturizam.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom 2020. život će testirati vašu sposobnost da razumete opšte drušvene ciljeve i kako se uklapate u društvo kao karika koja u zajedništvu može da utiče na šire i opšte tokove. Sve ovo može biti korisno ukoliko ne budete bežali od stvarnosti.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Foto Brigitte Tohm

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Vrlo je važno realno sagledati stvari, okolnosti, odnose, nove veze i poslovne ponude. Zbog toga je bitno držati svoje snove pod kontrolom. Saveti starijih osoba biće korisni. Možete dobiti podršku ljudi. Krug komunikacije se može proširiti. Kroz kontakte se ljudima možete doći do osoba koje će vas zaštiti u važnim stvarima.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak! 

Tranzitni Jupiter u Jarcu u prirodnom jedanaestom polju u kojem se i dalje nalazi Pluton, pruža mogućnosti da se uključite u dugoročne poslovne programe. Ovo je, takođe, polje planova, nadanja, a za neke i neočekivanih promena.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

U zavisnosti od toga čime se bavite i šta radite, ovo je povoljno vreme za intelektualne i naučne projekte. Možda će prihvatanje neke važne i ozbiljnije pozicije u grupi, zajednici ili organizaciji, doneti mogućnost napredovanja i rasta. Neko može da započne društveno značajan projekat.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Društvene veze koje su prestale da zadovoljavaju vaše interese mogu da se povuku u drugi plan ili pozadinu, a one koje su zaista značajne još više će se stabilizovati. Povoljan je period za pokretanje poslova i projekata na internetu.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Tranzitni Uran u Biku tek je načeo vaše prirodno treće polje. Pojaviće se potrebe za novim ideajama i drugačijim intelektualnim pristupima, kao i promene podstaknute učenjem i znanjem koje se stiče od učenja. Sa ovim tranzitom uvek su moguća nova, iznenadna i zanimljiva poznanstva, kao i novi prijatelji koji mogu deliti vaša nova interesovanja.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Ali, uticaj Urana traži obnovu vašeg razmišljanja, ideja i komunikativnih veština, kako biste bili spremni da prihvatite nove situacije i inovacije.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!


Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!