Reklo bi se da će vas u 2019. dočekati različiti uticaji.

Sa jedne strane, tranzitni Jupiter šalje nepovoljan aspekt na Ribe, što zahteva budnost i opreznost. Ovo posebno kada su finansije i novac u pitanju, jer Jupiter predstavlja rasipnost. Međutim, ovaj tranzit bar neće biti depresivan, iscrpljujući ili nesrećan, jer čak može stvoriti preterano samopouzdanje!

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Ovo je tendencija preterane ekspanzije, jer se mogu pojaviti mogućnosti koje izgledaju povoljno, ali rezultat neće biti ono što očekujete. Manifestuje se kao pojavljivanje viška i gubitka osećaja za proporciju i meru, pa se mogu pojaviti ozbiljne greške, jer će tranzitni Jupiter praviti nepovoljan aspekt sa Neptunom, koji se još uvek nalazi u Ribama.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Prema tome, nije dobro vreme za započinjanje poslovnih projekata i inicijativa, jer su pojačane prilike za gubicima, osim ako ne budete zaista potpuno oprezni i disciplinovani!

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Nepovoljna je godina za sudske postupke, a biće i manje razumevanja u partnerskim odnosima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Međutim, tranzitni Saturn iz Jarca, koji pravi sekstil na vaš znak, ipak, uz dovoljan trud može stimulisati volju, čvrstinu, osećaj dužnosti i odgovornosti. Ovo može biti dobar balans na preterivanje Jupitera.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

U tom slučaju, možete očekivati uspehe i nagrade, koje dolaze kao dobitak zbog svojih dobrih dela.

Drugi deo znaka Riba i dalje će biti pod uticajem Neptuna, a ovo je odlično za sve one kojima je potrebna inspiracija za stvaranje dela.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Sanjalački tranzit Neptuna ukazuje na periode idealizma inspiracije i duhovnog napretka, ali ono što se uglavnom događa je haotičnost, konfuzije i greške, pa morate posvetiti posebnu pažnju, kako ne biste padali u ovakve faze.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Više ćete vremena provoditi u traganju za odgovorima kako da identifikujete i programirate neku opštu orijentaciju, koju želite da pružite. Kosmos će vas podsticati kako biste definisali akcioni plan za postavljanje temelja.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Zbog toga, 2019. godinu trebalo bi da iskoristite za mogućnosti koje će vam proširiti ideje i vidike, kako biste mogli da nastavite dalje!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Biće važno da definišite svoj horizont, koji bi u tom slučaju vodio vaše dugoročnije planove. Fokusirajte se više na takav zadatak, nego na ljubavni i emotivni život.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Posebno obratite pažnju da ne napravite greške u oblastima karijere, statusa, profesije i reputacije, jer će tranzitni Jupiter prolaziti vašom prirodnom, desetom kućom. Budite ovde oprezni da se ne dogodi neko pusto obećanje!

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Može i da se pojavi neki dobri pokrovitelj ili podrška, ali zbog Neptuna u vašem znaku, možda nećete još biti spremni na korake koji će se od vas tražiti.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

I dalje budite dovoljno budni, jer je Neptun u vašem prirodnom, prvom polju, pa lako možete skliznuti iz realnosti ili bežati od odgovornijih i napornijih zadataka.