Reklo bi se da će vas u 2019. dočekati različiti uticaji.

Sa jedne strane, tranzitni Jupiter šalje nepovoljan aspekt na Ribe, što zahteva budnost i opreznost. Ovo posebno kada su finansije i novac u pitanju, jer Jupiter predstavlja rasipnost. Međutim, ovaj tranzit bar neće biti depresivan, iscrpljujući ili nesrećan, jer čak može stvoriti preterano samopouzdanje!

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Ovo je tendencija preterane ekspanzije, jer se mogu pojaviti mogućnosti koje izgledaju povoljno, ali rezultat neće biti ono što očekujete. Manifestuje se kao pojavljivanje viška i gubitka osećaja za proporciju i meru, pa se mogu pojaviti ozbiljne greške, jer će tranzitni Jupiter praviti nepovoljan aspekt sa Neptunom, koji se još uvek nalazi u Ribama.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Prema tome, nije dobro vreme za započinjanje poslovnih projekata i inicijativa, jer su pojačane prilike za gubicima, osim ako ne budete zaista potpuno oprezni i disciplinovani!

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Nepovoljna je godina za sudske postupke, a biće i manje razumevanja u partnerskim odnosima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Međutim, tranzitni Saturn iz Jarca, koji pravi sekstil na vaš znak, ipak, uz dovoljan trud može stimulisati volju, čvrstinu, osećaj dužnosti i odgovornosti. Ovo može biti dobar balans na preterivanje Jupitera.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

U tom slučaju, možete očekivati uspehe i nagrade, koje dolaze kao dobitak zbog svojih dobrih dela.

Drugi deo znaka Riba i dalje će biti pod uticajem Neptuna, a ovo je odlično za sve one kojima je potrebna inspiracija za stvaranje dela.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Sanjalački tranzit Neptuna ukazuje na periode idealizma inspiracije i duhovnog napretka, ali ono što se uglavnom događa je haotičnost, konfuzije i greške, pa morate posvetiti posebnu pažnju, kako ne biste padali u ovakve faze.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Više ćete vremena provoditi u traganju za odgovorima kako da identifikujete i programirate neku opštu orijentaciju, koju želite da pružite. Kosmos će vas podsticati kako biste definisali akcioni plan za postavljanje temelja.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Zbog toga, 2019. godinu trebalo bi da iskoristite za mogućnosti koje će vam proširiti ideje i vidike, kako biste mogli da nastavite dalje!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Biće važno da definišite svoj horizont, koji bi u tom slučaju vodio vaše dugoročnije planove. Fokusirajte se više na takav zadatak, nego na ljubavni i emotivni život.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Posebno obratite pažnju da ne napravite greške u oblastima karijere, statusa, profesije i reputacije, jer će tranzitni Jupiter prolaziti vašom prirodnom, desetom kućom. Budite ovde oprezni da se ne dogodi neko pusto obećanje!

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Može i da se pojavi neki dobri pokrovitelj ili podrška, ali zbog Neptuna u vašem znaku, možda nećete još biti spremni na korake koji će se od vas tražiti.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

I dalje budite dovoljno budni, jer je Neptun u vašem prirodnom, prvom polju, pa lako možete skliznuti iz realnosti ili bežati od odgovornijih i napornijih zadataka.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.