Pun Mesec u Vagi, na 10.45 stepeni.

Najnepovoljniji dani pred nama su subota, 31. mart i nedelja, 1. april, jer ćemo imati pun Mesec u znaku Vage, sa dodatno nepovoljnim aspektima.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Mesec će biti u opoziciji sa Suncem u Ovnu, kao i u kvadratu sa Marsom i Saturnom u Jarcu.

Ovo će biti težak pun Mesec, koji će posebno da istakne teme partnerskih odnosa i saradnje sa drugima, jer može dati drastično menjanje planova u odnosima, kao i teške situacije.

Pojavljuju se u komplikovanom obliku neki stari problemi, kao i odluke koje su se odlagale. Problemi koji će se pojaviti u ovom periodu neće imati jednostavna rešenja. Možete se suočiti sa pritiscima, zloupotrebama i pokušajem manipulacije. Ako budete u situaciji da branite neki svoj stav, nećete imati baš tako čvrsto uporište.

Sukobi sa partnerom, šefovima i pretpostavljenima, policijom, državnim strukturama i zakonom. Konflikti sa nadređenima i predpostavljenima se loše završavaju i može doći do otkaza i otpuštanja. Ovo može biti vreme prestanka saradnje, jer uslovi neće biti prihvatljivi i najbolje je ne pregovarati u ovom periodu.

Koristite samo legitimne načine rešavanja problema, jer se u suprotnom vrlo lako ulazi u probleme.

Izbegavajte sumnjiva mesta, izlete na potencijalno opasna mesta, masovne događaje i gomile ljudi. Nemojte preterivati u fizičkim i sportskim aktivnostima.

U subotu, 31. marta, Venera ulazi u Bika, što može biti od pomoći uz pun Mesec u Vagi, jer, ipak, imamo šansu da lakše kontrolišemo emocije i izbegnemo impulsivnost.