Pun Mesec u Vagi, na 10.45 stepeni.

Najnepovoljniji dani pred nama su subota, 31. mart i nedelja, 1. april, jer ćemo imati pun Mesec u znaku Vage, sa dodatno nepovoljnim aspektima.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Mesec će biti u opoziciji sa Suncem u Ovnu, kao i u kvadratu sa Marsom i Saturnom u Jarcu.

Ovo će biti težak pun Mesec, koji će posebno da istakne teme partnerskih odnosa i saradnje sa drugima, jer može dati drastično menjanje planova u odnosima, kao i teške situacije.

Pojavljuju se u komplikovanom obliku neki stari problemi, kao i odluke koje su se odlagale. Problemi koji će se pojaviti u ovom periodu neće imati jednostavna rešenja. Možete se suočiti sa pritiscima, zloupotrebama i pokušajem manipulacije. Ako budete u situaciji da branite neki svoj stav, nećete imati baš tako čvrsto uporište.

Sukobi sa partnerom, šefovima i pretpostavljenima, policijom, državnim strukturama i zakonom. Konflikti sa nadređenima i predpostavljenima se loše završavaju i može doći do otkaza i otpuštanja. Ovo može biti vreme prestanka saradnje, jer uslovi neće biti prihvatljivi i najbolje je ne pregovarati u ovom periodu.

Koristite samo legitimne načine rešavanja problema, jer se u suprotnom vrlo lako ulazi u probleme.

Izbegavajte sumnjiva mesta, izlete na potencijalno opasna mesta, masovne događaje i gomile ljudi. Nemojte preterivati u fizičkim i sportskim aktivnostima.

U subotu, 31. marta, Venera ulazi u Bika, što može biti od pomoći uz pun Mesec u Vagi, jer, ipak, imamo šansu da lakše kontrolišemo emocije i izbegnemo impulsivnost.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.