Pun Mesec od 28. marta nasuprot Venere u konjunkciji sa Suncem u Ovnu budi potrebu za pripadništvom, ali takođe može naglasiti razlike između partnera. A Hiron razotkriva bolne rane povezane sa intimnim vezama. Ali korisni Saturnov uticaj donosi posvećenost, odanost i poštovanje i pomaže u lečenju slomljenih srca.

Uticaj martovskog punog Meseca kombinuje se sa idealističkom ljubavlju, saosećanjem i samilošću mladog Meseca koji je bio 13. marta. Dakle, ovo je još uvek dobra Mesečeva faza za pronalaženje ljubavnika iz snova ili dodavanje romantike u postojeću vezu. Ali rizik od obmane i razočaranja ostaje, zato je važno ne preterivati sa idealizacijom romantičnih interesa.

Pun Mesec, 28. marta 2021. trebalo bi da bude dobar za finansijska pitanja. Venera na fiksnoj zvezdi Algenib je „povoljna za finansijske poslove“. Dok je Venera u sektilu sa Saturnom u Vodoliji dobra za poslovne dogovore, štedi novac, otplaćuje dug, a u nekim slučajevima i posuđuje novac. Takođe je dobro za dugoročno ulaganje, posebno u nekretnine, nakit i umetnička dela.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Efekti punog Meseca od 28. marta traju dve nedelje, do mladog Meseca 11. aprila.

Pun Mesec u Vagi, u nedelju, 28. marta 2021. godine, ima poravnanje Sunca, Venere i Hirona. Dakle, duhovno značenje punog Meseca marta 2021. odnosi se na lečenje slomljenih srca.

Pun Mesec u Vagi u martu 2021. takođe je u povoljnom aspektu sa Saturnom u Vodoliji. To znači da je dobro za pronalaženje ozbiljnog, dugoročnog partnera i za veridbu ili venčanje. A posebno je dobro za finansijska pitanja.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Pun Mesec od 28. marta, na 08°18′ Vage, nastavlja temu ljubavi od mladog Meseca od 13. marta. To je zato što se Sunce i Venera zadržavaju u orbisu od samo 3° od 13. marta do 6. aprila, što je zaista nesvakidašnja pojava.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Ljubav je ovog punog Meseca još jača tema jer je između Sunca i Venere samo pola stepena razmaka. Ali ljubav ponekad može da zaboli kada se Venera i Hiron nađu nasuprot Mesecu. Srećom, Hiron takođe leči, posebno uz pomoć mudrog učitelja Saturna.

Aspekti punog Meseca u Vagi

Mesec nasuprot Veneri (orbis 0°37′) povećava vašu potrebu za ljubavlju i naklonošću bez obzira na posledice. To bi moglo dovesti do neuzvraćene ljubavi, lažne ljubavi ili neispunjenih veza. Takođe su mogući posesivnost, ljubomora, nesigurnost i dosada.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Ako se zabavljate, možda ćete imati tendenciju da snizite svoje standarde samo da biste bili s nekim. Osećaj da se ne možete nositi sa samoćom znači da biste mogli propustiti karakterne nedostatke partnera koji su očiti drugima.

Ako imate partnera, trenje može nastati zbog različitih raspoloženja ili potreba. I svaka napetost u odnosima koja tinja mogla bi biti izložena ovom. Ako se vaše emocionalne potrebe ne ispunjavaju ljubavlju, možete potražiti utehu u hrani ili bilo čemu drugom što oslobađa hormone koji vam omogućavaju da se osećate dobro, bar u vašem mozgu.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Trigon punog Meseca i Saturna (orbis 2°48′) daje instinkte, strpljenje, zdrav razum i emocionalnu snagu i donosi važne odluke o vašem domu, porodici i vezama. To takođe znači da možete da rešite bilo kakva osetljiva ili teška pitanja u vezi izazvana punim Mesecom naspram gore pomenute Venere. Vaša sećanja i snovi takođe će voditi vaša osećanja.

Pročitajte i ovo: MERKUR U RIBAMA – Oprosti mi!

Tradicionalne vrednosti i stare navike mogu doneti rešenja za nove probleme. Ovo je dobro vreme da posetite roditelje i bake i deke i da odate poštovanje svojim precima.

Pun Mesec marta 2021. takođe je dobar za konsultacije sa psihologom ili terapeutom, kao i za traženje saveta od starije ili mudre žene.

Ozbiljna ljubav

Venera u sektilu sa Saturnom (orbis 2°10′) povećava vaše potrebe za pripadništvom. Želite da se osećate voljeno i cenjeno, ali to mora da bude ozbiljna i istinska ljubav. Sa postojećim partnerom tražićete sigurnost i posvećenost. Ovo je dobar pun Mesec za veridbu ili venčanje ili zajedničko useljenje u stan i početak zajedničkog života.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Ovo je takođe dobar pun Mesec za pronalaženje novog ljubavnika. Nova veza bi verovatno bila ozbiljna i dugoročna, zasnovana na praktičnostima ili bi bila povezana sa vašom karijerom.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Možda postoji značajna razlika u godinama. Svaka napetost u odnosima koju Mesec nasuprot Veneri izazove može se rešiti zdravim razumom, uzajamnim poštovanjem i razumevanjem.

Ranjavanje i zarastanje emotivnih rana

Mala planeta Hiron je u konjunkciji sa Suncem i Venerom u Ovnu, a nasuprot Mesecu. Dakle, pun Mesec, marta 2021. učiniće vas svesnim bolne karmičke rane povezane sa intimnim vezama. To može da bude iz ljubavne veze ili u vezi sa vašom najboljom prijateljicom, sestrom ili majkom.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

To ne znači da će vam srce biti slomljeno u naredne dve nedelje. Ali to znači da ćete se verovatno podsetiti na prošli emocionalni bol i osećati se vrlo osetljivo zbog toga. Možda osećate da ste bili nepravedno tretirani. Moguć je strah od odbijanja ili strah od obaveze i možda ćete se osećati žrtvom, oštećenom ili nevoljenom.

Pročitajte i ovo: VENERA U OVNU, žena ratnica, energična, odlučna, hrabra i izdržljiva

Ali Hiron trigon Saturn vam pomaže da razumete i naučite iz bolnih lekcija. Možete steći uvid i mudrost o dinamici odnosa i izlečiti slomljeno srce, vaše ili nečije drugo.

Sledeća faza Meseca je mlad Mesec 11. aprila 2021.