Pun Mesec u Ribama 10. septembra 2022. u 11.59 časova je povoljno povezan sa Uranom. Dakle, astrološko značenje septembarskog punog Meseca je stvaranje pozitivnih promena kroz pojačanu intuiciju i samosvest.

Pun Mesec u septembru 2022. pomaže u probijanju ograničenja i frustracija koje izaziva Saturn u kvadratu Urana. Donosi uzbudljive prilike za osvežavajuću promenu ili novi pravac.

Pun Mesec u subotu, 10. septembra 2022, na 17°41′ Riba je u konjunkciji sa Neptunom. Ali aspektni orbis od 6°31′ je preširok, posebno za spoljnu planetu.

Pun Mesec sekstil Uran je primarni aspekt i pozitivan. Ali to se mora uzeti sa rezervom uzimajući u obzir Saturn u kvadratu Urana, što je izazovan uticaj.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Ne postoje velike fiksne zvezde koje su dovoljno blizu ovom punom Mesecu da ih spomenemo.

Teška promena

Saturn u kvadratu Urana je bio tačan u decembru 2021. Ali zbog retrogradnog kretanja, ovaj najznačajniji planetarni aspekt u poslednjih par godina postaje sve jači. Dostiže orbis od 0°37′ početkom oktobra 2022. Kao i prošli put, možda će biti više ograničenja vezanih za COVID, prirodnih katastrofa i političke i finansijske nestabilnosti. Mogu postojati i druge složene promene i neočekivana ograničenja.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Astrološki uticaj punog Meseca septembra 2022. može doneti promene koje ne želite. To bi takođe moglo otežati unos promena koje želite. Rastuća napetost i iznenadne, očekivane promene mogu biti veoma frustrirajuće. Ali ako ostanete otvorenog uma, strpljenja i fleksibilnosti, ono što na prvi pogled izgleda kao izazov, može se pretvoriti u prilike da se oslobodite negativnih, frustrirajućih i ograničavajućih stvari.

Uzbudljive mogućnosti

Sekstil punog Meseca i Urana donosi neočekivane, ali pozitivne promene, uzbudljive prilike i stimulativne susrete. To vas čini samosvesnijim i intuitivnijim. Ovo će vam pomoći da bolje razumete svoja osećanja po određenom pitanju. Takođe vam daje samopouzdanje da pratite svoje instinkte u vezi sa odnosima Sunca nasuprot Mesecu i teškim izborima koje donosi Saturn u kvadratu Urana.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Otvoreniji, avanturistički, eksperimentalni i progresivniji pogled će vam pomoći da se brzo prilagodite svim iznenadnim i uznemirujućim promenama koje su rezultat Saturnovog kvadrata Urana. Možda ćete čak biti otvoreniji za promene u svom životu i aktivno ih tražiti. Ovo je dobar trenutak da isprobate nešto novo u kućnoj rutini ili privatnom životu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Niža inhibicija pomaže da se olakšaju pozitivne promene i slučajni sastanci koji mogu dovesti do trenutne privlačnosti i novih prijateljstava. Inspiracija, nove mogućnosti i novi odnosi mogli bi se pronaći na internetu. Ovaj futuristički uticaj je takođe pogodan za razbijanje starih navika i zamenu nečim novim.

Rezime punog Meseca septembra 2022

Saturn u kvadratu Urana je najznačajniji astrološki uticaj u ostatku ove godine, donoseći napetost i frustraciju. To donosi promene koje ne želite i otežava unošenje promena koje želite.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Ali sekstil punog Meseca 10. septembra i Urana donosi uzbudljivu, pozitivnu promenu. Značajne strukturalne i trajne promene mogu se primeniti u ovom dvonedeljnom prozoru mogućnosti. Idealan je za odvajanje od negativnih i ograničavajućih uslova i osvežavajuću promenu ili novi pravac u vašem privatnom životu.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI MERKUR od 9. septembra do 2. oktobra 2022. – Na sva usta

Astrološki, pun Mesec je pod uticajem prethodnog mladog Meseca. Mlad Mesec u kvadratu Marsa 27. avgusta doneo je rizik od nasilja, posebno nad ženama, zbog nestrpljivosti, impulsivnosti, besa i seksualne frustracije. Dakle, ovaj pun Mesec u Ribama u sekstilu Urana pomoći će onima koji su u opasnosti da pobegnu i podsticati značajne kulturne i političke promene.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI URAN od 24. avgusta 2022. do 22. januara 2023. godine – Nestabilnost i neizvesnost

Uticaj punog Meseca 10. septembra traje dve nedelje do mladog Meseca 25. septembra. Ova faza opadajućeg Meseca je dobra za oslobađanje i otpuštanje, odmaranje, lečenje, regeneraciju, kontemplaciju, meditaciju, rasterećenje, berbu, orezivanje i šišanje.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 28. jula do 23. novembra 2022.

Prethodna faza Meseca: Mlad Mesec u Devici, 27. avgusta 2022.

Sledeća faza Meseca: Mlad Mesec u Vagi, 25. septembra 2022. u 23.54h.