U nedelju, 13. oktobra, očekuje nas pun Mesec na 20° Ovna!

Uticaj ovog položaja doneće pojačnu želju za borbom i viteštvom. S obzirom na to da će napraviti aspekt kvadrata sa Plutonom, energičnom žestinom ćemo biti spremni da se upustimo u ma kakve polemike. Treba biti oprezan, jer nakon emotivno jačih diskusija, ovaj položaj može doprineti i želji za fizičkim obračunima.

Milena Tijanić, astrolog, Astrologija, ljubav i život

Važno je da na vreme primetite ka čemu vam je neki odnos krenuo, kako posledice ne bi imale šire razmere. Iskoristite ovo saznanje za prevazilaženje sopstvene preosetljivosti. Osoba koja pod ovakvim uticajem uspe da iskontroliše sama sebe je osoba koja će biti kadra da ostvari sve svoje snove.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Pun Mesec pojačanom snagom deluje na naša čula. Posebno ga osećaju osobe koje imaju problema sa cirkulacijom, menstrualnim tegobama, migrenom i zadržavanjem vode. Preosetljivost punog Meseca naročito je karakteristična kod žena, pa je savet ”jačem polu” da budu nežniji i pažljiviji prema svojim partnerkama.

S obzirom na to da je ljudsko telo stvoreno od skoro 80% tečnosti, pod uticajem punog Meseca kao da se stvara intenzivna bura u nama.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Uticaj punog Meseca na sve horoskopske znake

Ovan

Zbog pojačane preosetljivost naročito budite obazrivi na poslovnom planu. Situaciju dobrom samokontrolom možete lako okrenuti u svoju korist.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Ukoliko uspete da izbegnete sukobe u narednoj nedelji, ne samo što ćete biti zadovoljniji sobom, već će vam se otvoriti mogućnost i za finansijsko poboljšanje. Mašta će vam biti znatno uvećana, te ćete lakše pronaći rešenja za neke probleme.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Na ljubavnom planu, unesite više dobre strasti i obraćajte pažnju kakve vam signale šalje suprotna strana! Moguć novi ljubavni izazov!

Bik

Na poslovnom planu moguće su velike dileme. Kao da vam se mnoga vrata konačno otvaraju, ali vi sada ne znate na koju bi stranu.

Pročitajte i ovo: Tranzitna Venera u Biku u aspektima prema vašim natalnim planetama

Imaćete potrebu da se malo povučete u osamu i razmišljate o svom životu. Pred vama su velike odluke, a moguće je i finansijsko poboljšanje. Biće potrebno neke stvari da presečete, kako biste raščistili put vašim dilemama i sebe oslobodili nepotrebnog tereta.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Na planu ljubavi, pokušajte da odvojite bitno od nebitnog. Pokušajte da ne emitujete pogrešne signale. Može se lako dogoditi da povredite neku sebi dragu osobu ukoliko nastavite po starom. Potrebne su promene u vašem načinu iskazivanja dopadanja i naklonosti.

Blizanci

Dani punog Meseca vama zaista mogu doneti radikalne promene. Imaćete želju da precizno i jasno definišete svoj poslovni put i plan. Moguća su lepa druženja sa kolegama, saradnicima i prijateljima.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Pred vama su dani kada ćete se brzo odlučivati, prateći savršeno svoju intuiciju. Pred vama je nedelja koja će vam doneti mogućnost promene svoje svakodnevice. Bićete zadovoljni sobom šta sve možete za kratko vreme da odradite.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Na planu ljubavi, neka lagana promena može doneti veliko zadovoljstvo. Zabava i izlasci mogu doneti prizvuk novih strasti u vašem ljubavnom životu, a i novo poznanstvo. Zauzeti Blizanci mogu biti malo više džangrizavi prema komentarima partnera. Potrudite se da prevaziđete određenu nostalgiju. Vreme je za budućnost!

Rak

Na poslovnom planu, iako usled jako emotivnog intenziteta, većina Rakova odradiće više nego što je za ceo prethodni period.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Kao da će se u vama probuditi nova snaga za brzim rešavanjem konflikata i poslovnih problema. Vreme je novac, te vaši viši ciljevi neće želeti da gube ni minut od svog života. Moguće je da ćete u nekim trenucima imati želju da sve napustite i krenete u drugom pravcu, ali prevelika odgovornost u vama će, ipak, ostati uz sve ono što vam znači i što zavisi od vas.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Na ljubavnom planu moguće su nove situacije. Brzo će se sve izdešavati i promeniti. Vreme vam je da svoj ljubavni život učinite zabavnijim i dostojnijim vaših emocija i unutrašnjih težnji.

Lav

Na poslovnom planu, većini pripadnika ovog vatrenog znaka ide promena ”klime”. Pred vama je veliki napredak, tako da će biti suludo da bilo šta kočite.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Neptunu

Vaša intuicija će vas odvesti do najbolje poslovne opcije za vas. Moguća je i poslovna ponuda koja će biti bolja od vaših očekivanja. Potrudite se da ne budete preterano zahtevni i eruptivni. Važan je period pred vama, iako će vam u nekim trenucima biti samo do provoda ili putovanja.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

U narednoj nedelji, fokusirajte se da se prikažete u svom najboljem svetlu. Moguće su informacije u vezi sa inostranstvom koje vam u startu neće naročito prijati, ali neće biti dobro ako odmah odustanete. Strpljenje i tolerancija je za vas u narednom periodu najveća škola.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Na ljubavnom planu, vaša preosetljivost može dovesti do ozbiljnih problema. Potrudite se da pažljivo slušate ono što vam se govori. Moguće je novo poznanstvo sa neobično interesantnom osobom.

Devica

Na poslovnom planu, pred vama je period bez predaha. Može se dogoditi da i ceo svoj emotivni život podredite poslovnom. Razmislite zašto biste tako nešto činili.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

Tokom narednog perioda je važno da se izborite sa nekim iracionalnim strahovima. Teško će vam biti da isbalansirate svoje ponašanje, ali nije mudro ni bilo šta da sklanjate pod ”tepih”. Finansijski vam ide uspešan period, ali ljubavno velike borbe će se odvijati u vama. Možda je vreme da na neke stvari stavite tačku, kako bi novi početak sa mladim Mesecom doneo maksimalni dobitak. Bićete izraženo emotivniji i senzibilniji.

Pročitajte i ovo: Kojem tipu astrološkog ponašanja pripadate?

Na ljubavni život posebno obraćajte pažnju šta se sve dešava. Vreme je da se manje trudite, a više osluškujete svoju intuiciju. Moguća je neobična ljubavna ponuda.

Vaga

Na poslovnom planu moguće su nagle promene koje će vam malo promeniti raspored planiranja. Neke stvari neće biti lako usaglasiti, ali na vama je da pokažete svoju snagu diplomatije i balansiranja nad zadacima i obavezama.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Moguće je da ćete imati potrebu za podrškom drugih ljudi, a i da se više odmarate od svega što vam iznenada dolazi, a što smatrate nepotrebnim. Obratite pažnju na vaš partnerski, ljubavni život. Ono što vam je dosadilo, radikalno menjajte. Imate sasvim dovoljno vremena i da se odmorite i da završite sa stvarima koje vas provociraju.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Budite jasni oko svega što želite u svom ljubavnom životu. Neke stvari ne zaslužuju kompromis. Izvagajte lepo šta vam je prihvatljivo, a šta ne.

Škorpion

Pred vama je vrlo intenzivan radni period. Teško da će te imati vremena za sebe, a kamoli za svoje želje. Potreba za mirom i balansom u životu može do te mere da ide, da se može dogoditi da postanete svadljivi i netolerantni.

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gubim, onda gubim sve

Obratite pažnju na svoje zdravlje i uvedite u svoj život neke zdravije navike. Čuvajte se ishitrenih reakcija, nakon kojih bi vam bilo žao.

Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi

Na ljubavnom planu, pred vama je strastven period, ali usled pojačanih želja mogu nastati problemi ukoliko suprotna strana nije u stanju da vam izađe u susret. Na vama je veliki zadatak da umirite svoj um i razgraničite s kim vredi ući u ”rat”, a sa kim ne. U narednom periodu vam je osnovni zadatak da usaglasite svoje radne obaveze sa osobama do kojih vam je stalo.

Strelac

Na poslovnom planu, optimističniji ste od svih ostalih znakova! Iako se možda sve u vama dvoumi, što sporije ide nego što bi trebalo, svesnost vam ne da da pokleknete i odustanete.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Jer ko će bodriti sve ostale, ako u vama melanholija se pojavi?! Što se budete više družili i zabavljali, to će vam sve bolje ići.

Pročitajte i ovo: Neodoljivi Strelac lavljeg srca

Na ljubavnom planu, naročito idu povoljne promene. Možda će te biti malo kritikovani zbog gubljenja fokusa na bitne stvari, ali to vas neće sprečiti da se i dalje ne bavite svim onim što volite. Ovaj pun Mesec vama otvara mogućnost za nove ljubavne spoznaje. Nije baš najpovoljnije vreme za novi početak, ali jeste za sumiranje utisaka.

Jarac

Na poslovnom planu, ništa neubičajeno vama, jer na sve će vam biti lako reći : ‘Znao sam da će tako biti’’. Ipak, ukoliko ste u privatnom sektoru biznisa, nešto će morati da bude sumirano i privedeno kraju.

Pročitajte i ovo: Mars u Vagi – slatkorečivi zavodnik

Tokom narednog perioda treba da se najviše fokusirate na porodične odnose. Moguće je da ćete biti ljuti na sebe zbog nekih odluka i reakcija. Ali i najviše ćete energije upravo u svom domu sakupiti. Mir i ljubav vam odatle kreću. Uredite svoj poslovni kutak, ali i ljubavni u svom domu. Obrišite prašinu sa starih planera i pobacajte sve što vam smeta.

Pročitajte i ovo: Kako se odvija promena kada se krećemo iz kuće u kuću natalnog horoskopa

Na ljubavnom planu moguća je stagnacija ili previše razmišljate i očekujete. Dozvolite sebi flertovanje ukoliko ste slobodni. Može vam ulepšati predstojeći period i napuniti vas dobrim adrenalinom!

Vodolija

Na poslovnom planu, šta god radili, tražićete neku promenu. Ili odlazak na put, ili dodatne konsultacije. Teško će biti svođenje stvari do kraja, a biće neophodno. Potrebno je da pronađete malo vremena za sebe, kako biste uspeli da odradite sve planirano.

Pročitajte i ovo: U kojim oblastima života se osećaš otuđeno?

Nije vam povoljno vreme za započinjanje nečega novog, ali jeste da razgovarate o tome. Čuvajte se konflikta sa rođacima ili komšijama. Ako je potrebno da se sa nekim pomirite, sada je vreme da zakopate ratne sekire. Trudite se da izbegnete nepotrebna obrazlaganja, ukoliko ona nemaju pozitivno gledište za budućnost.

Pročitajte i ovo: Osa IV i X kuće horoskopa – Da li živimo živote svojih predaka?

Na ljubavnom planu mogući su nemiri i potreba da se izbegne rutina. Nagle promene raspoloženja i vas mogu zbunjivati, te sledite svoju intuiciju i neki plan. Moguć je ljubavni izazov koji će tražiti da odete na put. Dobici vam idu preko prijatelja, kao i neke lepe vesti.

Ribe

Na poslovnom planu biste sve i odmah – sami sebi pojačavate nervozu nestrpljenjem! Neće vam biti mnogo do rada tokom naredne nedelje, ali to ne znači da je sada dobro da napravite niz propusta.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Bićete komunikativni i raspoloženi da pričate otvoreno o svojim emocijama. Prosto, kao da će same reči izlaziti iz vas. Što je dobro, jer sa tim ćete postati svesni nekih svojih nemira i briga. Što više iz sebe budete sada izneli, to će vam kasnije biti lakše da stvari podesite onako kako vama odgovara. Moguće su brige oko finansija, ali i brzopleto trošenje. Neće vam biti lako da napravite finansijski balans, te ako je već tako, obradujte i sebe nečim. Ko smo ako celom svetu ugodimo, a na sebe zaboravimo?!

Pročitajte i ovo: Saturn je nosilac projekcije strasti u ljubavi

Na ljubavnom planu, moguće je dvoumljenje – da li ostati ili otići. Potrebno vam je više zabave i druženja sa srodnim osobama.