U četvrtak, 1. oktobra 2020. imamo pun Mesec na 09°08’ Ovna. Glavna tema punog Meseca u Ovnu je oslobađanje napetosti.

Ovo je vatreni i nepredvidivi pun Mesec, pa je bolje da bacite pogled na horoskop punog Meseca u Ovnu. Pripremite za pravi talas vrućine ovog vikenda! Biće ovo jedna vruća frka za vikend! Ima da cvrči kao na užarenom ulju!

Strasti se pojačavaju i vreme je da se zauzmete za sebe. Jeste li bili blagi, krotki, pokorni i smerni? Da li ste potiskivali svoje želje, kompromitovali sebe ili pokušavali da udovoljite svima? Tovar ovde staje!

Pročitajte i ovo: NEDELJNI HOROSKOP za period od 28. septembra do 05. oktobra 2020. godine

Šta je to što želite? Ne, nije komplikovano. Uvek je jednostavno, ako Ovan ima reč. Identifikujte šta želite. Jednom kada budete spremni za napred, otvoriće vam se nove mogućnosti za rast i poboljšanje sa mladim Mesecom u Vagi za dve nedelje.

Sa Suncem u Vagi, fokus je neko vreme bio usmeren na saradnju i odnose, čineći sve da zadrži tvrđavu i održi ravnotežu i harmoniju u odnosima – nezgodna rabota.

Neki od vas su možda pokušavali da udovolje drugima ili da izbegnu sukob. Neki od vas su morali da igraju političku igru ili prave kompromis.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

A neki od vas su jednostavno previše zaokupljeni prijatnostima da bi shvatili šta se zapravo događa.

Nema više Gospodina finog momka ili devojke! Ovo je konfrontirajući pun Mesec!

Ovan je borac zodijaka. Neustrašivi pionir. Svi se trenutno osećamo nešto manje-više poput Ovna. Vreme je da se suočite sa svojim strahovima, grunete napred i kroz sve prepreke na putu!

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Da li ignorišete želju svog istinskog srca? Vreme je za ustajanje i obračunavanje! Budi borac, ne odustaj!

Ovan je pokretač i ne boji se da to pokuša.

Mesec u Ovnu, ratnik zodijaka, onaj koji stavlja glavu tamo gde drugi ne bi ni nogu stavili, poziva vas da istupite, krenete sami napred i dobijete ono što želite!

Ali Sunce u diplomatskim Vagama nudi kontrapunkt tražeći od vas da mislite na druge i poštujete svoje ugovore i sporazume.

Pun Mesec 1. oktobra povezan je sa nestabilnom i razarajućom planetom Uran, kroz nestabilne i ometajuće aspekte. Ovo stvara napetost i anksioznost koja prirodno traži izlaz neprekidnim pokretima i aktivnostima.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Međutim, spontano i nekontrolisano oslobađanje napetosti može rezultovati impulsivnim radnjama i iznenadnim naletima besa.

Kvadrat Saturna, koji samo što kreće direktno 29. septembra, prema retrogradnom Marsu kontinuiran je uticaj koji je doveo do nakupljanja besa, frustracije i nezadovoljstva, što povećava impuls Urana da se otera sve dođavola i pobuni.

Ovome ne pomaže ni fiksna zvezda Algenib koja daje lošu procenu, preku narav i ishitrene reakcije.

Dakle, pun Mesec u Ovnu, 1. oktobra 2020. godine, verovatno će dovesti do eskalacije nemira, pobune i nereda poslednjih nedelja.

Pročitajte i ovo: Tajna retrogradnog Marsa (od 09. septembra do 13. novembra 2020. godine)

Ključ za kanalisanje ove visoko naelektrisane energije u vašu korist je fleksibilnost i prilagođavanje.

Manje promene u ponašanju i prilagođavanje datim okolnostima omogućiće vam da iskoristite mogućnosti koje proizilaze iz promenljivih uslova koji predstoje.

Uticaj punog Meseca 1. oktobra traje dve nedelje, do mladog Meseca u Vagi, 16. oktobra.

Inače, u oktobru mesecu imaćemo čak dva puna Meseca, na samom početku i samom kraju meseca, drugi, plavi pun Mesec je tačno 31. oktobra, na Noć veštica.