U četvrtak, 28. juna, imamo pun Mesec u Jarcu, na 6.28 stepeni, u konjunkciji sa Saturnom, što ukazuje na tešku emocinalnu pozadinu.

Mesec i Saturn biće i u opoziciji sa Suncem u Raku, a efekat ovog punog Meseca uticaće na poslednju nedelju juna meseca.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovakav raspored planeta i pun Mesec pozivaju na pauzu i proveravanje planova i ideja. Loš uticaj najviše mogu osetiti osobe koje imaju nerealne planove.

Mogu se pojaviti teške situacije, pogotovo, ako imate problem sa disciplinom, zakonom, nezrelim stavovima i bežanjem od sopstvenih obaveza.

Mogući su problemi sa vlastima, zakonom, kao i sa osobama koje predstavljaju vlast. Možete se suočiti sa preprekama u sprovođenju planova. U rešavanje nekih vaših problema mogu se uključiti starije osobe, stariji rođaci i majka.

Neki važniji odnosi, posebno oni koji su već na težim iskušenjima, mogu proći kroz krizu i doći do zavšetka.

Ovo je težak period za lične i poslovne odnose, kao i za rešavanje pitanja u nekim zvaničnim situacijama. Pažljivo i oprezno obavljajte poslove, uzdržavajte se od prepirki sa nadređenima i šefovima, ne dolazite u sukob sa vlastima, jer sve ovo dovodi to teških problema.

U ovom trenutku morate koristiti samo zakonske metode. Pokretanjem borbe u ovom periodu nećete moći ništa postići i najbolje bi bilo da budete što fleksibilniji. Ovo je vreme smanjenja vitalnosti. Posebnu pažnju trebalo bi da obrate osobe koje imaju kardiovaksularne probleme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.