Pun Mesec 24. juna je vrlo optimističan i velikodušan jer je u sektilu sa Jupiterom. Izuzetno bliska povezanost sa fiksnom zvezdom Polis čini ovu mesečevu fazu posebno srećnom, sa naglaskom na uspehu, poštenju i duhovnosti.

Sreća i iskrenost ovog punog Meseca su posebno korisni za suzbijanje varljivog i izdajničkog uticaja pomračenja Sunca 10. juna. Efekti punog Meseca 24. juna traju dve nedelje, do mladog Meseca 9. jula.

Idemo na detaljniju analizu!

Pun Mesec u znaku Jarca, u četvrtak, 24. juna 2021, pravi divan aspekt sekstila sa retrogradnim Jupiterom u Ribama. Dakle, duhovno značenje punog Meseca juna 2021. odnosi se na sreću, optimizam i velikodušnost.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 20. juna do 18. oktobra 2021. – Velika sreća

Pun Mesec u junu 2021. veoma se poklapa sa srećnom zvezdom koja je povezana sa uspehom, ambicijom, iskrenošću i duhovnošću. Dakle, ovo je izvrsna mesečeva faza za borbu protiv laži i obmane pomračenja Sunca koje smo imali 10. juna, a pod čijim uticajem smo čak do šest meseci od datuma lunacije.

Pročitajte i ovo: JUPITEROV boravak u RIBAMA

Pun Mesec 24. juna na 03°27′ Jarca čini jedan vrlo pozitivan planetarni aspekt. Ali veći deo optimizma i sreće od sekstila punog Meseca i Jupitera mora da bude iskorišćen tako da može da se nosi sa izazovima koje postavljaju dva teška aspekta; Venera nasuprot Plutonu i Saturnov kvadrat Urana.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI PLUTON od 27. aprila do 06. oktobra 2021. – Sreća sa žaljenjem

Srećom, više pomoći dolazi od fiksne zvezde prirode Jupiter-Mars na 03°30′ Jarca koja donosi uspeh i ambiciju.

Aspekti punog Meseca

Pun Mesec u sektilu sa retrogradnim Jupiterom u Ribama donosi vedrinu, optimizam, iskrenost, sreću i skladniji porodični život.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Spremnost da podelite svoja osećanja, plus intuitivno razumevanje osećanja drugih, čini ovaj pun Mesec dobrim za druženje. Nova prijateljstva će verovatno da budu sa istinskim, iskrenim, pa čak i uticajnim ljudima koji vam mogu pomoći u uspehu.

Pročitajte i ovo: Kako da se uskladimo sa Mesecom u tranzitu

Članovi porodice i ljudi povezani sa duhovnošću, poslom, obrazovanjem i zakonom takođe mogu da budu od velike pomoći.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Jupiteru

U vašem profesionalnom životu osećaj za društvene trendove čini da je ovo idealno vreme za prezentaciju ili rad na marketingu ili odnosima s javnošću. Povećana popularnost znači da možete osvojiti široku publiku.

Filozofskiji, progresivniji i izdašniji izgledi mogli bi da deluju tako da se uključite u pitanja socijalne zaštite. Ovo je takođe dobra mesečeva faza da proširite vidike kroz obrazovanje i putovanja.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Venera nasuprot Plutonu pojačava vašu potrebu za ljubavlju i naklonošću, ali može izazvati dramu u vašim najbližim vezama. To može uključivati manipulaciju, borbu za moć, sumnju, ljubomoru, posesivnost, pretnje ili zastrašivanje, u ekstremnim slučajevima i nasilje i zlostavljanje.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Korišćenje povećanih moći privlačenja može vam ispuniti intenzivne želje, ali ne bi pomoglo evoluciji vaše duše.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Saturnov kvadrat sa Uranom (drugi od tri) opada u svom remetilačkom uticaju nakon vrhunca 14. juna. Ali i dalje će biti još nekoliko nedelja napetosti zbog restriktivnih promena i neočekivanih ograničenja, sve do konačnog kvadrata 24. decembra 2021.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti


Pročitajte i ovo: Na šta treba obratiti pažnju kod nepovoljnih aspekata Venere i Plutona