Pun Mesec u Devici 18. marta 2022. je u trigonu sa Plutonom. Dakle, duhovno značenje martovskog punog Meseca je pozitivna emocionalna transformacija.

Duboka i intenzivnija osećanja mogu pozitivno da transformišu intimne odnose. Sudbinski susreti mogu dovesti do dubokih novih karmičkih odnosa.

Pun Mesec u martu 2022. takođe je u konjunkciji sa asteroidom Afrodita, hedonističkijim i seksualno oslobođenijim pandantom Venere. A Venera i Mars su i dalje zajedno kako bi intenzivno strastveni seksualni odnosi postali glavna tema ovog punog Meseca.

Pun Mesec 18. marta na 27°40′ Device, tačno u 08:17 časova, čini aspekte sa Neptunom, Plutonom i Mesečevim čvorovima.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Fokusiraćemo se na pozitivni trigon sa Plutonom zbog egzaktnosti aspekta i vrlo malog orbisa, samo pola stepena. Izazovna opozicija Neptunu nije beznačajna, naprotiv, već je jednostavno mnogo slabija od aspekta Plutona.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Od ostalih aspekata, Venera u konjukciji sa Marsom sada jenjava, ali i dalje čini odnose među ljudima strastvenijim i požudnijim. I Venera i Mars približavaju se kvadratu sa Uranom, dodajući napetost, impulsivnost i nepredvidljivost odnosima. Ovo se najviše odnosi na ljubavne odnose jer Venera dolazi u egzaktni kvadrat sa Uranom u subotu, 19. marta na 12°16’ Vodolije i Bika.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Postoje neke fiksne zvezde koje utiču na astrologiju mladog Meseca marta 2022. A da bi se pojačao libido Venere u konjunkciji sa Marsom, pun Mesec je u konjunkciji sa asteroidom Afrodita.

Aspekti punog Meseca

Pun Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom povećava vašu emocionalnu osetljivost i psihičku percepciju. Ovo vam pomaže da pristupite dubokim, tamnim oblastima vaše podsvesti.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Osećaćete stvari snažnije i verovatno ćete biti transformisani vašim intenzivnim emocionalnim reakcijama. Intimni odnosi takođe mogu doživeti pozitivnu regeneraciju.

Vaše interakcije sa drugima biće dramatičnije i dublje nego inače, naravno samo ako vas aspekt dotiče, to jest, ukoliko su vaše natalne planete aktivirane ovim aspektom.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Kao i obično, stalno ponavljamo, uvek proverite u koje kuće i planete u natalnom horoskopu su aktivirane datim aspketima i položajem planeta.

Neko će vas verovatno duboko dirnuti i imati snažan uticaj na vaš život. Intenzivne emocionalne veze mogu dovesti do novih veza. Između vas i svakog sudbinskog susreta postojalo bi snažno karmičko privlačenje.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Možda ćete delovati i ponašati se posesivno ili opsesivno, ali će drugi verovatno pozdraviti vaše interesovanje i način ponašanja. Podsvesna komunikacija je moguća i to se može proširiti čak i na seksualne susrete.

Vaša želja da iskusite stvari na ekstremnijem nivou može dovesti do istraživanja tamnije strane života i tabu tema i oblasti.

Fiksna zvezda

Pun Mesec marta 2022. je na kraju znaka Device (27°).

Najbliža glavna fiksna zvezda punom Mesecu je Beta Virginis, žuta zvezda na levoj strani Devojčine glave.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Asteroid Afrodita

Afrodita je drevna grčka boginja ljubavi, požude, lepote, zadovoljstva, strasti i rađanja. Njen rimski pandan je Venera. Ali prema Inanni B, Afroditin uticaj je nešto drugačiji:

Pročitajte i ovo: MARS u VODOLIJI, okuplja oko zajedničkog cilja, a opet slobodan, nezavisan i originalan

Dok je Venera slatka i ljubazna, Afrodita je hedonistička i slobodna. Ona je prelepa, dečaka luda boema, samouverena, ponosna i potpuno oslobođena svojim seksipilom koji zaustavlja srce.

Ona ne samo da uživa u pažnji suprotnog pola, već i napreduje u njoj. Potrebna joj je. I muškarci su više nego voljni da joj udovolje u toj potrebi.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Njena moć zavođenja je neuporediva zbog njene lepote, samopouzdanja i iskrene ljubavi prema seksu. Ona može biti klasično romantična, sigurna, ali za nju suština romantike ne leži u držanju za ruke i slatkim ništavnim sitnicama, već u strastvenim, divljim, satima dugim seks-kapadama.

Pročitajte i ovo: MERKUR U RIBAMA – Oprosti mi!

Afrodita ima i mračniju stranu: sklonost ka lenjosti, taštini, ugađanju sebi i neobavezujućim stavovima o odnosima.

Njeno pozicioniranje u našim natalnim kartama pokazuje nam kako izražavamo tu divlju, ženstvenu, hedonističku stranu sebe, kao i vrste žena po kojima oblikujemo svoju Božansku Žensku prirodu; žene koje obožavamo, pokušavamo da oponašamo ili potajno želimo da to budemo.

Sažetak pun Meseca marta 2022.

Najjači uticaj na astrologiju punog Meseca u martu 2022. ima trigon sa Plutonom. Ovo je pozitivan aspekt koji produbljuje i pojačava vaša osećanja i čini vas intuitivnijim. Budući da je pun Mesec, to se posebno odnosi na intimne odnose.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Fiksna zvezda Zavijava ima snažan, zapovednički i snažan uticaj, slično aspektu Plutona. Ali takođe daje dobrotu i dobročinstvo. Njegova borbena i destruktivna priroda može, nadamo se, biti stavljena pod kontrolu i konstruktivno kanalisana harmoničnim trigonom do Plutona.

Pročitajte i ovo: Spoj Marsa i Venere – Strast bez pokrića – Šta se skriva iza?

Seksualna strast je glavna tema punog Meseca 18. marta. Venera u konjukciji sa Marsom je krajnji aspekt za strastvene romantične odnose. Trigon punog Meseca i Plutona pojačava seksualni nagon, a asteroid Afrodita čini da bude divlja u seksu.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Niske strasti, provokacije i međusobno nadmudrivanje

Uticaj punog Meseca 18. marta traje dve nedelje do mladog Meseca u Ovnu, 1. aprila. Ova faza opadajućeg Meseca je dobra za oslobađanje i otpuštanje, odmaranje, lečenje, regeneraciju, kontemplaciju, meditaciju, uklanjanje nereda, berbu, orezivanje i šišanje.

Sledeća faza Meseca: Mlad Mesec u Ovnu, 1. aprila 2022. godine, u 08:24 časova.