Vodolije, kakvi ste u prijateljstvu?

Vodolija dominira u jedanaestom polju zodijaka, polju prijateljstva, pa nije ni čudo što se čini da je svima prijatelj. Međutim, ova činjenica se opovrgava čim ga bolje upoznate. Iako ima mnogo poznanika, Vodolija retko kome dozvoljava da ga dublje upozna.

Kada su njegova osećanja u pitanju, postaje nedostupan. U svakom slučaju, Vodolija nikada ne propušta priliku da razveseli one koji su dole na smetlištima; on to ne čini da bi pokušao da kupi prijateljstvo.

People photo created by wayhomestudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Veoma je velikodušan i iskreno je srećan što može pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Nikada nemojte biti previše privrženi prema njemu.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Ako Vodolija oseti da je njihova sloboda ugrožena ili ako se oseća povučeno, otići će bez razmišljanja. Ima avanturistički duh. Pokušajte da budete otvorenog uma i on će vas navesti na to da proživite sa njim uzbudljive trenutke.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Savršen prijatelj za Vodoliju je onaj sa kojim može da uspostavi kontakt na intelektualnom nivou. Ako mu date svoj prostor, tokom živog razgovora, on će vam zauvek biti prijatelj.

Love photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto by marymarkevich – www.freepik.com

Kompatibilnost u prijateljstvu sa Vodolijom

Najbolji prijatelji: Strelac, Ovan.

Povezani: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac.

Teška veza: Lav, Vodolija.

Čudna privlačnost: Bik, Škorpija

Nekompatibilni: Jarac, Rak, Devica, Ribe.