Pozitivne strane Vodolije

Vodolije, bilo da su muškarci ili žene, obično su veoma iskreni i otvoreni. To su njegove karakteristične osobine. Generalno, ima prilično visoke standarde. Uvek možete računati na to. Svaka njegova reč je obećavajuća.

Vodolija je, po svoj prilici, najtolerantniji znak u celom Zodijaku. Poštuje uverenja drugih i smatra da svako ima pravo da se ponaša na svoj način.

Coffee photo created by artursafronovvvv - www.freepik.com
Foto by artursafronovvvv – www.freepik.com

Nikada ne bi učinio ništa što bi povredilo osećanja drugih. On nikada nije neprijateljska ili osvetoljubiva osoba. Nesebična u svakoj prilici, Vodolija je uvek spremna da pomogne onima u nevolji. Oseća se snažno povezanim sa celim ljudskim rodom.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Vodolija je skoro uvek jedinstvena osoba. Ne veruje u moć mase i radije radi stvari na svoj način. Njegovo mišljenje o životu i čovečanstvu ima veoma inovativan karakter. Kažu da je 50 godina ispred ostalih.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Veoma je otvorenog uma. Vodolija ima veliko interesovanje za različite probleme koji muče čovečanstvo. On je posvećen pomaganju bilo kome, bez obzira na njihovu rasu ili veru. On je zaista nesebična osoba. Voli da se stavi u službu drugima.

Velikodušna, nesebična i bez predrasuda, Vodolija nema problema da se upozna sa drugima.

Winter photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto by lookstudio – www.freepik.com

Loše strane Vodolije

Vodolija može postati previše idealistična. Uvek ima mnogo ideja, ali ih retko sprovodi u delo. Ponekad izgleda prilično iracionalno. Često se zanosi svojom maštom. Pošto su njegovi planovi često nepraktični, gotovo uvek se nađe u neodlučnosti.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Drugi ljudi možda neće odobravati njegovo ponašanje koje ponekad izgleda bizarno. Vodolija se može predstaviti kao ekscentrična osoba. Ponekad je toliko zaokupljen svojim mislima da izgubi dodir sa stvarnošću.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

Neki od njih se osećaju pametnijim i lukavijim od drugih. Retko priznaju svoju grešku, čak i kada je očigledna. Neki svoje stavove guraju do tačke fanatizma. Ponekad su njihove kritike drugih samo negativne i destruktivne.