Očekuje nas Lunarna Eklipsa, u petak, 27. jula, na 4. 44’ Vodolije, kada će Mesec biti u konjukciji sa retrogradnim Marsom u Vodoliji, zatim, u kvadratu sa Uranom u Biku, kao i u opoziciji sa Suncem u Lavu.

Dakle, ova Lunarna Eklipsa biće pod uticajem napetih aspekata.

 

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Neke lične inicijative mogu biti na udaru promena. Stabilni rezultati se mogu dobiti samo ako su prethodni napori bili uloženi u neki kolektivni ili grupni projekat. Neki će morati proći kroz krizu ličnih problema i samopouzdanja.

Ovaj period može stvoriti tenzije u poslovanju, kao i u odnosima sa drugim ljudima, uz dramatičnu notu. Važno je da se pronađe ravnoteža između ličnih i pojedinačnih zadataka, sa jedne strane, i zahteva koje nam nameće okruženje, drugi ljudi i javni život, sa druge strane.

U odnosima u kojima se ne može pronaći balans može doći do razdora i konačnog raskida.

Za očuvanje mira, u ovom periodu, potrebni su napor i idržljivost. Zbog toga, bolje je pokušati rešiti problem pre nego što stvari potpuno izmaknu kontroli.

Lunarna eklipsa (pomračenje Meseca) foto NASA

Uprkos potencijalnim teškoćama i problemima, u ovom periodu pruža se prilika da razumemo situaciju i proverimo strategiju za buduće planove.

Budite strpljivi i ne dozvolite da zbog frustriranosti i besa napravite greške koje će biti nepopravljive. Oprez u saobraćaju i na putevima. Osetljivost je na kardiovaskularnim organima, kičmi, očima i cirkulaciji.

Solarna eklipsa (pomračenje Sunca) foto NASA

Ovo pomračenje najviše mogu osetiti osobe koje imaju natalne planete između drugog i šestog stepena Vodolije, Lava, Bika i Škorpije.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.