Ovan: Zahtevni i živahni, potreban im je partner koji je u isto vreme samouveren, stimulativan i uzbudljiv.

Element vatre karakteriše znak Ovna, koji bismo s pravom mogli opisati rečju „vrelina“. Oni rođeni pod ovim znakom imaju poseban šarm koji potiče od energične i živahne ličnosti.

U društvu Ovna vam sigurno nikada nije dosadno. Neodoljiv u ulozi zavodnika, on ima posebnu sklonost ka ljubavnim vezama.

Ali nisu svi u stanju da se odupru erotskom naboju Ovnova, koji žele partnera koji može da mu se suprotstavi i u najintimnijim trenucima.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Vrlo često se njegova tvrdoglavost, koja se manifestuje posebno kada postoji cilj koji treba postići, ispostavi da šteti stabilnosti ljubavne veze.

Ali isto tako često, svaki mali sukob sa partnerom se reši nakon vatrene noći. Obdaren izuzetnom telesnošću, Ovan je koketan, avanturistički raspoložen i voli da flertuje.

OVAN U STRASTI

Ovan voli da lovi i spreman je na sve da uhvati svoj plen. Tokom lova on će se neprestano pitati da li željena osoba zaslužuje njegovu punu pažnju.

Kada sve sumnje nestanu iz njegovog uma, on se neće zaustaviti ni pred čim, pogotovo ako shvati da plen ima strastvenu naklonost kao on. Sve ovo čini stvari uzbudljivijim i produžava lov.

Pročitajte i ovo: Kako Venera i Mesec utiču na plodnost, začeće i trudnoću

Ovan je nesumnjivo veoma zavodljiv i veoma mu je teško odoleti. Što je više uključen u ljubav, to je veća njegova zavodnička moć. Vrlo često počinje tako što vas Ovan mentalno privlači, a zatim prepuštate sebi da vas potpuno osvoji tako fascinantna ličnost.

Pročitajte i ovo: Na šta treba obratiti pažnju kod nepovoljnih aspekata Venere i Plutona

Kada stvari počnu da idu kako treba, budite veoma oprezni jer su Ovnovi veoma zahtevni, vole da im se laska i treba da se osećaju polaskano.

OVAN U VEZAMA

Zahtevnim i živahnim Ovnovima potreban im je partner koji je istovremeno samouveren, stimulativan i uzbudljiv. Štaviše, njegova egocentrična na njega zahteva prisustvo osobe pored sebe za koju zna kada je vreme da mu da slobodu za koju oseća da je toliko potrebna.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Partner mora da nauči da kontroliše promene raspoloženja koje ljubavnik ponekad ispoljava.

Ovan će nastaviti vezu sve dok je živa strast koja ga vezuje za partnera, ali kada ona nestane, neće oklevati da prekine vezu.

Idealan ljubavnik je onaj (ili ona) koji uspeva da ga kontinuirano stimuliše.