Kao pripadnici zodijačkog znaka kojem su potrebni izazovi, dinamika i akcija, zvezdano nebo u 2020. godini otvora mogućnosti za hrabrije delovanje kako bi išli napred i u susret životu. Ali, nebo ima poruku za vas: „Ne skraćujte put do cilja!“

Tranzitni Jupiter u znaku Jarca, tokom 2020. godine zauzeće važnu tačku u vašem prirodnom horoskopu, a to su sva ona pitanja, koja mogu značajnije da odrede vašu budućnost.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ako budete imali dovoljno strpljenja i mudrosti, imaćete priliku da držite sudbinu u svojim rukama. Oni drugi, uz Jupitera kao velikog učitelja, moraće i dalje da uče na sopstvenom iskustvu, koje ne mora uvek da bude prijatno.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Dakle, u 2020. godini, Jupiter tranzitira vašim prirodnim Zenitom, postavljajući u fokus status, karijeru, profesiju i praktičnu stranu života. Ova praktična strana života podrazumeva izlazak u spoljašnji svet, ali da biste pokazali praktične veštine i konkretne akcije i na taj način uticali na status, karijeru i budućnost.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2020. godinu

Nemojte zaboraviti da se već nalazite u periodu u kojem tranzitni Uran u Biku prolazi vašom prirodnom drugom kućom (egzistencija, materijalne vrednosti i novac).

Pročitajte i ovo: Nedeljni horoskop za period od 02. do 09. decembra 2019. godine

Zato, pokušajte da ga uskladite sa tranzitnim Jupiterom kroz vašu desetu kuću. To znači biti inspirisan tako što ćete spremno prihvatiti sasvim nove načine u primeni praktičnih i poslovnih veština, a čime ćete uticati na materijalna pitanja, posao i karijeru. Čini se čak i da nemir može biti konstruktivan i iskorišćen za praktična pitanja. Razmislite o tome.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Prolaz Jupitera kroz prirodnu desetu kuću nije i garancija da možete brzo i lako postići uspeh, jer Jarac mnogo toga usporava kako biste uključili opreznost, disciplinu i strategiju.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

To su vaše najslabije tačke, ali u 2020. godini imate priliku za rastom, ako budete isticali upravo ove osobine. Jednostavno, gledajte ovo kroz okolnosti i situacije, koje će vam se tokom godine nameštati, a koje će zahtevati da pokažete ove osobine.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Na primer, pojavi se neka okolnost kroz koju možete da napredujete, ali samo ako budete spremni na strpljenje. Ili, pojavi se neka osoba, koja će vam ponuditi određeni benefit, ali će vam i reći: „Moraš da se ponašaš po strogo određenim pravilima!“

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Dakle, situacije i okolnosti imaju za zadatak da vas uvere kako su upravo ovaj fizički i materijalni svet, stabilnost i egzistencija, kategorije koje će biti nužno potrebne za vaše delovanje, akcije i inicijative.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Tranzitni Saturn tokom 2020. sprema se definitivno da napusti vašu prirodnu desetu kuću, prepuštajući dominaciju Jupiteru. Sa ovim tranzitom već je trebalo mere opreza da savladate. Tokom sledeće godine, tranzit Saturna u nepovoljnom aspektu prema vašem znaku, osetiće oni koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka Ovna. Prema tome: „Put do uspeha može biti ispunjen preprekama“, ali to ne znači i da ih ne možete savladati.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Vreme je da značajno oblikujete i konkretizujete svoje akcije, izmerite precizno i tačno putanju municije iz koje pucate, strast transformišete u tišinu i srce približite meditaciji.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Osa čvorova će se u 2020. pomeriti i više neće nepovoljno aspektovati vaš znak. Severni čvor će početi da tranzitira znakom Blizanaca i vašom prirodnom trećom kućom što ukazuje na kontakte i komunikaciju, koju možete iskoritisti za one praktične ciljeve, koje sam spomenula i koji jesu u fokusu za predstojeću godinu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o osi Mesečevih čvorova Rak – Jarac

Ovo neće biti komplikovaniji položaj za vaš znak, jer ste po prirodi otvoreni za informacije, poznanstva, kontakte i putovanja. Sve ovo će uticati na mogućnost novih poznanstava i partnerstva, ali i lakšu komunikaciju u partnerskim odnosima.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Dakle, pred vama je godina u kojoj se možete nadati poslovnom i statusnom uspehu, ali ne zaboravite da se put do cilja ne skraćuje.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!