Uticaj Jupitera u Strelcu u 2019. za pripadnike znaka Ovna dešava se iz povoljnog ugla, otvarajući vrata novim i dobrim mogućnostima.

Kada tranzitni Jupiter u Strelcu bude aspektovao vaše Sunce u Ovnu, možete očekivati dobre lične promocije, uraditi sasvim dobro i neke testove života, a neki mogu da se nadaju i pronalaženju posla.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ako postoje pravni sukobi, imaćete mogućnost pozitivnih rezultata.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Tranzitni Saturn u Jarcu još uvek će ometati protok energije i u najmanju ruku usporavati stvari, ali budite svesni da ste za sve vreme boravka Saturna u znaku Jarca pod testiranjem! Ovo testiranje se zove „trening strpljenja“ ili „trening discipline“, a znate i sami koliko ste „tanki“ u ovim osobinama. Zato, pokažite da možete!

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Ako vas je tranzitni Saturn u Jarcu u 2018. opterećivao neraspoloženjem, padom energije ili čak pesimističkim raspoloženjem, vreme je da se opet razvedrite i oterate sive oblake uz pomoć Jupitera u Strelcu.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Bez obzira na to na koliko ćete prepreka nailaziti, jer Saturn nepovoljno aspektuje i dalje vaš znak, ipak ćete moći da se suočite sa dovoljnom dozom vere i optimizma.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Problemi su još uvek mogući kod osoba koje su na nekoj vodećoj ili autoritativnoj poziciji, jer mogu svoj položaj dovesti u pitanje. Zbog Saturna, možete se i dalje suočavati sa kašnjenjima i zaostacima. Bez obzira na povoljan aspekt tranzitnog Jupitera, ipak ćete još uvek morati ulagati dodatan napor nego uobičajeno, za postizanje ciljeva i planova.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Neke situacije mogu postati rutinske i dosadne ili zahtevati maksimalnu odgovornost, ali i pored toga uspećete da izvučete  potrebnu nadu u budućnost. Što više budete prihvatili uticaj Saturna (napor i disciplinu) više će vam Jupiter u Strelcu otvarati vrata povoljnih i novih mogućnosti.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Foto Colin Abbey

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Uticaj tranzitnog Saturna više će osetiti rođeni u drugoj dekadi znaka Ovna.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Da li planirate neka daleka putovanja? Studiranje u inostranstvu? Pređite na sledeću fazu vaše veze ili promenite posao. Ovo su šanse u 2019!

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Razmislite šta je to što znate veoma dobro da radite. Iskoristite tranzit Jupitera u Strelcu tokom 2019. jer će doprinositi vašem društvenom životu.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Ako ste prethodno osećali ograničenja i razmišljali: „Za mene nema nikog i ničega“, lopta se ipak okreće, jer dolazi Jupiter koji pokazuje da je ovaj svet širok i prostran, a samim tim i pun mogućnosti. I to, ceo svet, a ne samo pojedina mesta! Pored ovoga, verovatno će se pojačati libido i seksualne aktivnosti.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

U 2019. najpotrebnija vam je duhovno orijentisana osoba u ljubavnom životu i partnerskom odnosu. Imaćete priliku i za ozbiljnije veze, pa i brak, ali ipak ne bi trebalo da žurite, jer ima još dosta iluzija u koje treba prodreti.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019