U petak, 19. aprila, očekuje nas drugi, uzastopni pun Mesec u znaku Vage, ovog puta na poslednjem stepenu, a u opoziciji sa Uranom.

Sa jedne strane, ovo je tema kompromisa, a sa druge strane je tema izuzeća od ograničavajućih uslova. Vreme ujedinjenja ili razdvajanja, pravnih sporova i promena.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Projekat se može okončati, ili će se završiti neka faza, kada će biti potrebna priprema za novu fazu i nove uslove. U poslovanju su mogući prekidi ugovora, prekid saradanje ili partnerstva. Možda će biti potrebno da se odnos značajnije reformiše kako bi se saradnja mogla nastaviti.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

U nestabilnim vezama može doži do prekida. Ako postoji nesklad u odnosu treba izbegavati oštre reči, odluke koje su vezane za emotivni život, kao i impulsivnost ili naglost. Pokažite veće srpljenje. Ovo je važno ne samo u danima punog Meseca, već i za drugu polovinu aprila.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Problemi u odnosima dolaze do izražaja i dostižu vrhunac. Razmislite pre nego što progovorite i pogledajte pre nego što napravite korak, posebno kada su u pitanju partnerski odnosi. Morate biti otvoreni za nove ideje i spremni za ustupke kako ne bi izgubili mnogo više.