Mlad Mesec u Ribama 20. februara 2023. tačno u 08.05 časova prema srednje veropskom vremenu je u poravnanju sa Saturnom. Dakle, astrološko značenje mladog Meseca februara 2023. je postizanje vaših ciljeva uz naporan rad, strpljenje i upornost.

Mlad Mesec u februaru 2023. je dobar za početke i krajeve. Ali posebno za nove početke jer Venera sekstil Pluton otkriva najbolju prirodu Saturna, a takođe daje strast i opsesiju za uspeh.

Mlad Mesec u ponedeljak, 20. februara 2023., nalazi se na 01°22′ Riba. Mala fiksna zvezda na 02°11′ Riba imaće određeni uticaj. Ali značajniji uticaj na mlad Mesec dolazi od Saturna, udaljenog nešto više od tri stepena.

Takođe, Sunce, Mesec i Saturn su u polusekstilu (30°) sa sekstilom Venere i Plutona. Sredina Venere u sekstilu Plutona nalazi se između mladog Meseca i Saturna na 29°36′ Vodolije. Dakle, sada Saturn, Venera i Pluton pozitivno utiču na mlad Mesec kroz obrazac aspekta koji se zove Oko.

Dakle, mlad Mesec u februaru 2023. je odličan za novi početak, okretanje novog lista ili početak novog projekta. Takođe možete dovesti u pitanje stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Obrazac aspekta oka formiran je od strane mladog Meseca i Saturna u februaru 2023. u sredini sekstilnog aspekta Venere i Plutona. Primarna funkcija oka je prikupljanje i asimilacija informacija, a njegova fleksibilnost, radoznalost i budnost stvaraju stanje koncentrisane pažnje.

Nekoliko strana svih pitanja se uzimaju uglavnom nesvesno. Ovo daje široku perspektivu, ali otežava saznanje koje su informacije ključne. Nesposobnost diskriminacije proizvodi razočarenja, pogrešne procene i naivnost. Apsorbovanje previše informacija dovodi do prekomerne stimulacije, što može postati nepodnošljivo.

Vrh oka je mesto gde se informacije najlakše apsorbuju i gde su najkorisnije. Mlad Mesec na vrhuncu pojačava percepciju i intuiciju, a Saturn na vrhu olakšava razlikovanje. Dakle, sada ovo oko mladog Meseca februara 2023. daje dubok uvid, pojačane psihičke sposobnosti, sklonost podučavanju i savetovanju i sposobnost da oseti opasnost i zaštiti druge.

Mlad Mesec konjunkcija Saturn

Mlad Mesec u konjunkciji sa Saturnom može izazvati poteškoće, nesigurnost, tugu i gubitak. Ali ne za ovaj mladi Mesec zbog pozitivnih veza sa Venerom i Plutonom. Dok će Saturn i dalje imati ozbiljan i uzdržan stav, on će takođe pružiti stabilnost, odlučnost, mudrost i strpljenje.

Dakle, mlad Mesec 20. februara je odličan za naporan rad na svojim ciljevima. Savršen je za izgradnju stvari od temelja, sa fokusom na strukturu i organizaciju. Moguća su značajna dostignuća. A sa čvrstim osnovama, oni će dugo trajati. Priznanje, poštovanje i unapređenje su mogući.

Veze će imati koristi od veće lojalnosti, pouzdanosti i poverenja. Uticaj mladog Meseca februara 2023. savršen je za formalizovanje ili učvršćivanje veze kroz veridbu ili brak. Favoriziraju se poslovna partnerstva i odnosi sa vlastima, starijim ljudima i državnim institucijama.

Fokus na praktičnost i efikasnost olakšava vam da pojednostavite svoj život. Raščišćavanje vašeg života i uklanjanje mrtvog drveta učiniće vaše ciljeve manje komplikovanim i lakšim za postizanje. Čak i rastave mogu biti relativno prijateljske ili barem ne previše burne.

Strast mladog Meseca

Venera sekstil Pluton produbljuje vašu ljubav i pojačava vašu potrebu za društvom. Ako ste slobodni, možete postati opsednuti nekim i nećete moći da ih izbacite iz uma. Nova romansa ili prijateljstvo bilo bi burno iskustvo i značajno promenilo vaš život.

Postojeći odnos može evoluirati na dublji ili duhovni nivo. Bili biste „zaljubljeni“ u seks više nego inače i mogli biste eksperimentisati sa tabu oblastima seksualnosti. Moguće su afere i tajna prijateljstva. Mlad Mesec u februaru 2023. je takođe dobar za otkrivanje tajni. Nećete ostaviti kamen na kamenu da otkrijete nečija prava osećanja ili namere, možda čak i vaša prava osećanja.

Takođe bi trebalo da osećate više strasti za druge stvari kao što su moda, tetovaže, kuvanje i hobiji, posebno kreativni rad. Udubljivanje u to znači da ćete dobiti više od toga. Takođe možete postati fiksirani na sticanje više moći, bogatstva i uticaja. Mogući su i ogromni profiti, posebno ako je vaša motivacija ljubav, da poboljšate živote drugih.

City photo created by wirestock - www.freepik.com
Foto Freepik.com

UKRATKO

Mlad Mesec 20. februara u konjunkciji sa Saturnom je idealan za nove početke i završetke. Ali savršeno je za početak nečega od nule, izgradnju nečega iz temelja. Dugoročni ciljevi ili planovi se mogu implementirati uz odlučnost i istrajnost.

Obrazac aspekta oka vam daje sve potrebne informacije i intuiciju da znate kada i kako da ih koristite. Bilo da se radi o novoj kući, ljubavnoj vezi ili malom biznisu, Venera sekstil Pluton daje strast i opsesiju kako bi poduhvat bio  uspešan.

Uticaj mladog Meseca 20. februara traje četiri nedelje do mladog Meseca 21. marta u 18.23 časova. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je tokom dvonedeljne faze rastućeg Meseca, od 20. februara do punog Meseca 7. marta.

Sledeća faza Meseca: Pun Mesec 7. marta 2023. u 13.40 časova.