Mlad Mesec u Raku, 10. jula 2021. godine, predstavlja neke probleme vezane za ljubav i novac zbog teških aspekata Venere. Fiksna zvezda Vasat sa svojim Saturnom takođe ima depresivan i razarajući uticaj. Ključ rada sa ovom zvezdom su partnerstvo i kompromis, gotovo isti kao rad sa izazovnom Venerom.

Još jedna velika pomoć u izbegavanju ili prevazilaženju bilo kakvih problema izazvanih prirodom mladog Meseca, jula 2021. godine, jeste sekstil sa Uranom. Povećana intuicija i uvid mogu vam pomoći da izbegnete potencijalne probleme. Neočekivane mogućnosti i spremnost na promene mogu pomoći u prevazilaženju bilo kakvih zastoja.

Uticaj mladog Meseca u Raku od 10. jula traje četiri nedelje, do 8. avgusta. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je tokom faze rasta Meseca, od 9. jula do punog Meseca 23. jula.

Mlad Mesec u Raku, u subotu, 10. jula 2021. godine, pravi pozitivnu vezu sa Uranom. Dakle, duhovno značenje mladog Meseca jula 2021. odnosi se na pozitivne promene, slobodu, uzbuđenje i veću samosvest. Ovo je povezano sa partnerstvom i kompromisom zbog fiksne zvezde koja se pridružuje mladom Mesecu.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Još jedan glavni efekat mladog Meseca jula 2021. su kašnjenja, ograničenja, neočekivani padovi i razočaranje povezano sa ljubavlju i novcem zbog jako aspektovane Venere. Ali pozitivan uticaj Urana daje pojačanu i jasnu svest, intuiciju i inventivnost za prevazilaženje takvih potencijalnih problema.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Mlad Mesec 10. jula 2021. na 18°01′ Raka je u sekstilu sa Uranom u Biku.

Ovo je pozitivan uticaj, ali, sa druge strane, Uran u Biku trenutno pravi i tri izazovna kvadratna aspekta.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Kako je Venera planeta sa najviše aspekata, ljubav i novac su pod najvećom pažnjom tokom ovog mladog Meseca. Prvo će se razgovarati o problemima vezanim za Veneru, a zatim o rešenjima koje pruža sekstil mladog Meseca i Urana.

Problemi sa Venerom

Venera u konjunkciji sa Marsom donosi povećanu želju za intimnim odnosima i seksualnim zadovoljstvom. Vođeni intenzivnom potrebom za seksualnim zadovoljstvom, možete postati vrlo direktni u potrazi za partnerom za seks.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Zbog aspekata koji izazivaju Saturn i Uran, ovaj iskonski nagon za reprodukcijom može postati sirov i agresivan, čineći da se drugi osećaju neprijatno.

Ali ako uspete da usmerite svoju strast i entuzijazam, povećana harizma i seksualna privlačnost čine vas izuzetno privlačnim za vašeg partnera ili potencijalne partnere.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda SKAT donosi trajno zadovoljstvo, dobru sreću, slavu i bogatstvo

Ovo je dobar mladi Mesec za započinjanje kreativnih projekata, posebno onih koji kombinuju fizičko i umetničko, poput plesa ili skulpture.

Venera nasuprot Saturnu može doneti tugu i usamljenost zbog kašnjenja i ograničenja koja utiču na vaš ljubavni život i finansije. Možda vas voljeni drže pod pritiskom, ali najbolje što sada treba da pokažete je da vam je stalo, da se trudite i radite praktične stvari.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Uranu u Biku

Iako će vaši napori verovatno biti zanemareni, oni će vam se dugoročno isplatiti. Ovo je dobro vreme za pripremne radove. Pokušajte da otplatite sve dugove ili ih bar organizujte tako da znate gde se nalazite i kako stojite na finansijskom planu.

Venin kvadrat Uran može da testira stabilnost ljubavnog odnosa kroz neočekivane porive ili događaje.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Povećana potreba za slobodom i uzbuđenjem može testirati vaše strpljenje sa voljenom osobom ili dovesti do toga da vam pogled šara u potrazi za avanturom.

Ali zdrava veza neće se suočiti sa većom dramom, posebno sa otvorenim partnerom. Ako izlazite, možda će vas privući uzbudljivi ili ekscentrični ljudi, ali izbegavajte rizikovanje ako upoznate nekoga o kome ne znate ništa.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Saturnov kvadrat Urana, najvažniji aspekt godine, donosi restriktivne promene ili neočekivane restrikcije. To može doneti promene koje ne želite.

Takođe, otežava unošenje vrsta promena koje želite. Ovo može biti vrlo frustrirajuće i napeto vreme. Ali ako ostanete otvorenog uma, strpljivi i fleksibilni, ono što u početku izgleda kao izazov, može se pretvoriti u mogućnost da se oslobodite negativnih, restriktivnih i ograničavajućih stvari u svom životu.

Rešenja za julski mlad Mesec

Sekstil mladog Meseca i Urana donosi pozitivne promene, prijatna iznenađenja i podsticajne susrete.

Daje slobodu i spremnost da napustite svoju zonu udobnosti i isprobate nešto novo i uzbudljivo. Trebalo bi da se osećate prijatno u izražavanju lepše, kreativnije ili čudnije strane vaše ličnosti.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Ovo je dobro vreme za upoznavanje novih ljudi koji bi mogli da budu neobični, ekscentrični ili iz različitih kulturnih ili etničkih grupa nego što je vaša.

Povećana samosvest, intuicija, bljeskoviti uvidi, radoznalost i inventivnost omogućavaju vam da napravite nova otkrića i u potpunosti iskoristite neočekivane mogućnosti.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Zauzimanje suprotnog gledišta ili promena u vašem životu neće biti toliko ometajuće koliko ponekad može. Pronaći ćete nove načine za rad koji mogu dovesti do veće efikasnosti.

Prethodna faza Meseca: Pun Mesec 24. juna 2021

Sledeća faza Meseca: Pun Mesec 23. jula 2021