Glavni planetarni uticaj na mlad Mesec 8. avgusta je kvadrat Urana koji donosi iznenadne, neočekivane promene, impulsivnost i pobunu.

Ovom ometajućem i izazovnom uticaju ne pomažu fiksne zvezde u Lavovoj glavi koje daju okrutnost i tvrdoglavost. Ali one, takođe, daju hrabrost kada se suoče sa iznenadnom promenom okolnosti. A Uran će vam pomoći da to učinite na originalan, tolerantan i vrlo progresivan način.

Uticaj mladog Meseca 8. avgusta traje četiri nedelje, sve do mladog Meseca 6. septembra. Najbolje vreme za bilo kakve nove promene je tokom faze rastućeg Meseca, što je od 8. do 22. avgusta, praktično do punog Meseca.

Lavovski mlad Mesec u nedelju, 8. avgusta 2021. godine, predstavlja izazov za Uran. Dakle, duhovno značenje avgustovskog mladog Meseca odnosi se na progresivno reagovanje na neočekivane promene fleksibilnošću i samosvesnošću.

Pročitajte i ovo: Pozicija vladara Ascendenta u horoskopu – naš energetski centar

Mlad Mesec u avgustu 2021. poravnava se sa zvezdama u sazvežđu Lavova glava koje daju hrabrost, okrutnost i bešćutnost. Dok Uran sa fiksnom zvezdom u Morskom čudovištu zadaje nevolje suprotnom polu, sreća se smenjuje sa nesrećom.

Pročitajte i ovo: Kako da se uskladimo sa Mesecom u tranzitu

Mlad Mesec 8. avgusta 2021. godine, na 16°14′ Lava, čini samo jedan veliki planetarni aspekt, izazovan sa Uranom. Ne postoje velike fiksne zvezde u sprezi sa mladim Mesecom avgusta 2021. godine, ali male zvezde u ovoj oblasti neba imaju zlonamernu prirodu Saturn-Mars.

Aspekti mladog Meseca

Mlad Mesec u vatrenom Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku donosi iznenadne i neočekivane promene, nestabilnost, haos i revoluciju.

Pročitajte i ovo: Dnevni planetarni časovnik

Uznemirujući osećaj predstojeće promene može učiniti da se osećate uzbuđeno, ali i nemirno, uznemireno i nervozno. To, pak, može dovesti do nagle, nepouzdane, impulsivne, buntovničke reakcije i nepredvidivog ponašanja, brzih promena u smeru, pa čak i do nesreća, svađa, sukoba i konflikata svih vrsta.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate drugu kuću novca i materijalnih vrednosti

Ovaj aspekt mladog Meseca može pojačati vaš ego i ponos. Možda ćete osetiti snažnu potrebu da izrazite svoje pravo unutrašnje ’ja’’ bez ograničenja. Ali samovolja i arogancija lako bi mogli dovesti do sukoba ega, posebno ako se sukobite sa pretpostavljenima ili autoritetima drugih vrsta.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Ovo nije dobro vreme za impulsivne promene, ali ćete možda morati da reagujete na promene. Najbolji način za to je fleksibilnost, kreativnost i inventivnost. Izbegavajte tvrdoglavo pridržavanje rutina ako univerzum šalje poruke koje morate da promenite. Otvorenost i veća samosvest mogu dovesti do hrabrog novog puta sa uzbudljivim mogućnostima i prilikama.