Mlad Mesec u Lavu 28. jula 2022. u 19.54 časova prema našem vremenu poklapa se sa Merkurovim kvadratom Urana. Dakle, mlad Mesec u julu 2022. donosi neočekivane vesti i iznenadne promene.

Naravno, tumačenje uvek zavisi od toga koje natalne planete vam aktivira, ako uopšte, i u koju natalnu kuću vam pada aktuelna lunacija.

Astrologija julskog mladog Meseca učiniće ljude nervoznim, nestalnim i impulsivnim. Ali ako ostanete otvorenog uma i fleksibilni, možete iskoristiti mogućnosti za rast i prosperitet iz mladog Meseca u trigonu Jupitera.

Mladi Mesec u četvrtak, 28. jula 2022, nalazi se na 05°38′ Lava. To čini blagotvoran trigon aspekt Jupitera. Ali sa aspektnim orbisom od 3°04′, to je samo blagi uticaj. Mnogo jači uticaj dolazi od Merkura u kvadratu Urana sa aspektnim orbisom od samo 0°15′. Ne postoje velike konjukcije fiksnih zvezda za ovaj mladi Mesec.

Značenje mladog Meseca

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog novog ciklusa od 28 dana.

Sunce zajedno sa Mesecom (u konjunkciji) daje podsticajnu energiju i inicijativu. Dakle, ovo je odličan trenutak za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Takođe, možete preispitati stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine da napredujete.

Dakle, mlad Mesec u Lavu 2022. je odličan za novi početak, okretanje novog lista ili početak novog projekta. Takođe možete preispitivati stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Mlad Mesec u trigonu sa Jupiterom ima samo blag uticaj, ali bi ipak trebalo da donese dobro raspoloženje, entuzijazam, samopouzdanje i sreću. Mogućnosti za lični, duhovni i materijalni rast mogu doći kroz studije, putovanja, posao i zakon.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ponekad se zbog ovog aspekta osećate toliko zadovoljno i udobno da ne iskoristite prilike za rast koje se pojavljuju. Ali napetost koju pruža Merkur u kvadratu Urana učiniće gotovo nemogućim da sednete i opustite se.

City photo created by wirestock - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Merkur u kvadratu Urana donosi uzbuđenje i nagle promene koje mogu izazvati napetost, anksioznost i impulsivnost. Neočekivani događaji ili uznemirujuće vesti mogu vas naterati da promenite planove. Povećana potreba za uzbuđenjem ili zabavom čini vas lako ometenim i manje odgovornim ili pouzdanim.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Pogrešna komunikacija i nerazumevanje mogu dovesti do neslaganja. Užurbano razmišljanje i konfuzija povećavaju rizik od pravljenja grešaka, govorenja pogrešne stvari i vređanja drugih. Zato razmislite dvaput pre nego što date smele izjave i još jednom proverite planove putovanja. Izbegavajte donošenje spontanih odluka ili pristajanje na stvari pod pritiskom.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ostati fleksibilan i otvoren je ključ za suočavanje sa ovim neredovnim uticajem na astrologiju mladog Meseca jula 2022.

Sa pozitivne strane, imate povećanu sposobnost sagledavanja stvari iz drugačije perspektive, što može dovesti do originalnih ideja i kreativnih otkrića. Mogući su i slučajni susreti i uzbudljiva nova prijateljstva.

Rezime mladog Meseca u Lavu jula 2022

Merkur u kvadratu Urana ima glavni uticaj na mlad Mesec u Lavu 2022. Tako da su moguće neočekivane vesti i interakcije. Ljudi će biti nervozni, nestalni i nepredvidivi. Ali mlad Mesec od 28. jula je takođe u trigonu sa Jupiterom.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Dakle, ako ste otvoreni i prilagodljivi, možete iskoristiti prednosti uslova koji se brzo menjaju. Čak i u veoma izazovnim vremenima, postoje mogućnosti za rast, prosperitet i sreću.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Uticaj mladog Meseca 28. jula traje četiri nedelje do mladog Meseca u Devici 27. avgusta u 10.17 časova. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je dvonedeljna faza rastućeg Meseca, od 28. jula do punog Meseca 12. avgusta u Lavu, u 03.35 časova.