Mlad Mesec u Jarcu 23. decembra 2022. u 11:16 časova je u kvadratu sa Jupiterom.

Dakle, astrološko značenje mladog Meseca decembra 2022. je da koristite samokontrolu i umerenost u svom ponašanju i moralu. Jupiter povećava rizik od preteranog samopouzdanja, pohlepe ili preteranosti, što dovodi do gubitaka i razočaranja.

Mlad Mesec u petak, 23. decembra 2022, nalazi se na 01°32′ Jarca. Kao i aspekti Jupitera i asteroida Higeja, on je u ravni sa fiksnom zvezdom Spikulum na 01°08′ Jarca.

Značenje mladog Meseca

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog novog ciklusa od 28 dana.

Sunce zajedno sa Mesecom (u konjunkciji) daje podsticajnu energiju i inicijativu. Dakle, ovo je odličan trenutak za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Takođe, možete preispitati stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine da napredujete.

Mlad Mesec u kvadratu sa Jupiterom je kao mač sa dve oštrice. Samopouzdanje, optimizam i entuzijazam mogu dovesti do sreće i uspeha. Ali preterano samopouzdanje i preteranost mogu doneti neuspeh i sramotu. Dakle, najbolji način napred je da koristite samokontrolu i umerenost u svom ponašanju i moralu.

Sebičnost, pohlepa, preterano uživanje, arogancija i hvalisavost moraju se izbegavati. Ne preuzimajte previše projekata i ne preterujte. Usredsredite svoju energiju na jedan ili samo nekoliko projekata i budite konzervativni sa svojim finansijama. Još uvek možete da se zabavljate, ali nemojte se previše zabavljati.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Mlad Mesec od 23. decembra u kvadratu Jupitera predstavlja test karaktera i vere. Pohlepa i preteranost mogu dovesti do smanjenja bogatstva i razočaranja. Može doći do padova na berzama. Težak aspekt Jupitera takođe pojačava negativnost i strah povezane sa zvezdom i asteroidom.

Asteroid Higeia čini zdravlje i bolest značajnim astrološkim temama mladog Meseca decembra 2022. Pandemija korona virusa će verovatno izazvati povećanu bolest i smrt, hipohondriju i teorije zavere, posebno kada Kina izađe sa nultom stopom COVID-a.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Uticaj mladog Meseca 23. decembra traje četiri nedelje do mladog Meseca 21. januara u 21:55 časova. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je dvonedeljna faza rastućeg Meseca, od 23. decembra do punog Meseca 6. januara.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Prethodna faza Meseca: Pun Mesec 8. decembar 2022

Sledeća faza Meseca: Pun Mesec 7. januara 2022. u 00:09 časova.