OVAN

Pred vama je mesec koji će vam doneti mogućnosti da se poslovno vratite na svoj kolosek. Biće prilike za nove saradnje i dogovore. Bićete komunikativni i raspoloženi da sarađujete i poboljšate postojeće odnose. Odličan vam je mesec za ortačke poslove, ali i neki novi posao. Delovaćete suviše pristupačno i šarmantno da bi vas iko odbio!

Milena Tijanić, astrolog, Astrologija, ljubav i život

Novčanu situaciju možete od druge polovine meseca na bolje dosta da promenite, a i u nešto novo da uložite ili da se pozabavite pitanjem nekretnina. Ovaj mesec vama daje talenat za diplomatiju i dobru organizaciju, pa ako trebate se založiti za poboljšanje svoje poslovne strane – sada je vreme!

Pročitajte i ovo: Sve o direktnom kretanju Saturna u Jarcu nakon retrogradnog hoda

Na ljubavnom planu došlo je vreme da ozbiljno popričate sa partnerom ili sami sa sobom, ukoliko ste slobodni. Vreme je da otvorenim kartama zaigrate i stavite do znanja šta vam sve smeta i šta bi se moglo poboljšati. Ovaj mesec će vam pružiti niz rešenja za vaše probleme, a i razumevanje suprotne strane, pa će svi biti lakše rešivi. Oktobar je mesec koji vam je vrlo povoljan za rešavanje svih ljubavnih dilema. Ne čekajte da se bilo šta samo od sebe desi – budite vi ,,događaj” drugome!

Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna u Jarcu po kućama natalnog horoskopa od 19.12.2017. do 23.03.2020. godine

Slobodnim Ovnovima se smeši mogućnost za ulazak u ozbiljnu vezu! Ovo je vama mesec uspeha, te ga iskoristite najbolje što možete!

BIK

Poslovne dileme koje vas okupiraju u poslednje vreme će tokom ovog meseca već nagovestiti rešavanje i ”zacrtan put”.

Potrebno je da jasno definišete šta u poslovnoj sferi tačno želite i ka tome da se krećete. Verujte u svoju intuiciju, ali i u sopstvene snage. Isplivaće vaši kvaliteti na površinu, pa je moguća i neka nova poslovna ponuda ili predlog.

Pročitajte i ovo: Peta kuća horoskopa i planete u njoj – tu se krije tvoja moć

Budući da ćete tokom ovog meseca biti kreativniji, moguće je da će vam smetati rutina, a i ljudi koji ne unose ni malo ljubavi u ono što rade. Vi ćete po svom planu i redosledu, korak po korak, postizati željeni uspeh. Moguće je i poboljšanje finansija, ali i pomirenje sa nekim sa kim bi mogli poslovati. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovog meseca bi mogli pronaći odgovarajuć posao i dobro startovati!

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Uranu u Biku, od 11. avgusta 2019. do 10. januara 2020. godine

Na planu ljubavi pleniće vam pažnju samo ozbiljne ponude. Umorni ste od ”zamršenih” stvari i na pola odgovorenih pitanja. Budite jasni suprotnoj strani šta od vašeg odnosa želite, šta nudite, a i šta želite da dobijate u budućnosti. Iako vaša ljubavna ”igra” može ličiti više na poslovnu, u vama bujaće ljubav i želja da odnos sa partnerom bude jedna zaokružena celina!

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

Bićete spremni da se predate do kraja, a i ide vam dobar ljubavni uspeh! Jedino upozorenje za vas za ovaj mesec je da previše ne forsirate stvari, već kroz razumevanje i prijateljstvo pokažete koliko vam je stalo. Istrajnost vama uvek koristi, ali ovo je mesec ,,diplomatije”, pa malo lepše formulišite vaša pitanja koja vas zanimaju u vezi partnera. Pri kraju meseca biće potrebno partnera da potsetite na vaše ljubavne veštine. Biće vam naglašen eros, pa se nemojte ustručavati. Vreme je da vaš ljubavni život zablista i da dobijete ”priču” o kakvoj maštate!

BLIZANCI

Pred vama je mesec u kom ćete biti daleko čvršći u postavljanu svojih kriterijuma. Bilo da se radi o poslu ili o ljubavi. Imaćete malo manje tolerancije za mešanje okoline u vaše ”stvari”.

Potreba za intimnošću i da svako gleda svoja posla, kod vas, iz dana u dan će da raste. Tokom narednog perioda bićete kadri da svakom ukažete gde mu je mesto, i tako ćete da rašćistite ”teren” za sve ono što želite za sebe da odradite.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Jarca, u natalu i tranzitu

Imaćete dovoljno dobru organizovanost i usmerenje, te je pravo vreme da se i u javnosti pokažete. Postavljanje granica vama nije u prirodi, ali ćete uvideti koliko to može biti korisno, jer se ne dangubi u bavljenju tudjim stvarima. Što se više budete ,,konkretizovali”, to će vam uspeh biti bliže. Uživaćete u svakom koraku napred i koliko zaista možete samo kad se malo disciplinujete.

Pročitajte i ovo: Mars u Ovnu, borben, impulsivan i nepromišljen

Na ljubavnom planu ide vam interesantan i dobar period. Želećete da vam sve bude mnogo zabavnije i da vam život ima više avanture, pa ćete to i činiti. Nerviraće vas nesporazumi, pa ćete se truditi u sve da unesete više humora i tolerancije.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Strelca, u natalu i tranzitu

U nekom momentu se može dogoditi da vaš ljubavni život zadobije određeni teret, ali ako se u tim momentima budete suzdržali i krenuli sa svojim zdravim humorom i lepim raspoloženjem, šanse da umanjite komplikacije su velike. Neki odnos ćete poželeti da učinite ozbiljnijim i da vas suprotna strana isto tako ozbiljno shvati.

RAK

Potreba da uživate u ljubavnim flertovima vas može uvući u dosta zamršenu ljubavnu situaciju. Primetićete da će vam se sve nakako obrnuto dešavati.

Dok ste vi hteli nešto ozbiljno – sve je bilo neozbiljno, a sad kad bi da se samo zabavljate – svi će od vas očekivati punu zrelost! Umorni od svakakvih očekivanja, lako se može dogoditi da uđete u odnos koji vam može do te mere zakomplikovati život da do kraja dođete do čuđenja i da ne znate šta više želite!

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

Sastavite sebi podsetnik vaših želja, kako vam se zaista to ne bi dogodilo. Zabavljajte se dokle god vam godi, ali i postavljajte granice. Kako sebi, tako i suprotnoj strani. I onda će vam ovaj mesec biti baš po vašim željama – zabavan, lepo emotivan i pun dobrog druženja!

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Na poslovnom planu, rutina svakodnevice će vam nekako i prijati. Biće radan mesec, ali sve po svom nekom protokolu, te neće biti mnogo trzavica.  Ukoliko tražite posao, možete lako naći zadovoljavajuć. Moguć je i put u inostranstvo ili neki poslovni predlog vezan za isti. Finansijska strana može biti promenljiva, jer i vaši apetiti mogu biti uvećani.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Pri kraju meseca moguće su nove poslovne ideje o kojima bi bilo poželjno da razmislite. Setite se starih prijatelja i pokušajte neko prijateljstvo da obnovite kako bi vam ovaj mesec bio do kraja uspešan!

LAV

Za vas ovaj mesec je generalno dobar. Može se samo dogoditi da budete toliko zadovoljni da svima svoje ”zadovoljstvo” stavite pod ”nos”; jer teško ćete istrpeti nečije odlaganje, neorganizovanost i žaljenje na svet i život.

Vodite računa da svoj sjaj ne potamnite pokazivanjem netolerancije i nerazumevanja za slabosti drugih. Kako poslovno, tako i sa ljubavne strane, delovaće vam da vas ista ,,muka” prati. A vama će ići dobro po skalama spoljne procene. Sve poslovne ideje će nailaziti na mogućnost za realizaciju. Na vama će biti da date konačnu odluku, i to će vas činiti zadovoljnima.

Pročitajte i ovo: Mars u VII polju – interakcija sa partnerom i širim okruženjem

Tokom ovog meseca učinite bar jednu promenu, kako vas rutina samog meseca ne bi kolebala ”da l’ je sve tako sjajno, kako vi predstavljate?” Na sebi je prvo učinite i videćete kako će stvari početi da se menjaju. U vama je liderstvo, čega god da se latite, te ne zaboravite šta pravi lideri nose u sebi.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

U drugom planu, ali ne manje važnom, vaš imidž može doživeti dobre promene. Te idite u korak sa dobrom energijom zvezda – i promenite malo stil odeće u svom ormaru. Zavodoljstvo šopinga može vam otvoriti nove horizonte i ideje, a i na ljubavnom planu doprineće dobrom utisku.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim čvorom

Moguće je zanimljivo poznanstvo ukoliko ste slobodni, te se možete nadati da vam ide ljubavna priča u susret. Ukoliko ste zauzeti, obratite malo pažnju na potrebe druge strane.

DEVICA

Vreme je da se pozabavite  poslovno finansijskim planom. Ide vam dobar mesec za unovčavanje vaših usluga, pa ostanite dosledni svojim poslovnim procenama, ali ih po više puta proveravajte.

Da biste ostali u sve sigurni, ne odustajte ako na početku bude nešto kočilo, jer mogući su periodi kolebanja i zastoja, ali to je samo znak da je vreme za kratku pauzu i unošenje novih ideja. Ovaj mesec za vas je mesec jedne važne promene. Moguće na ličnom planu imidža koji uključuje i komunikaciju sa drugim ljudima.

Pročitajte i ovo: Strastvena zaljubljivanja i Lavovske ljubavi

Biće potrebno da izađete iz svojih šablona i pogledate širu sliku. Klonite se kritika, tolerišite mišljenja drugih i nastavite da radite po svojim ,,merilima”. Samo da ne ulazite u nepotrebne konflikte, nepotrebna nova ulaganja jer bi vama donela gubitke. Važno je da ostanete fokusirani, a kad se dogodi mali zastoj, da pronađete način da se zabavite, družite i obnovite svoju energiju.

Pročitajte i ovo: Strahovi u zavisnosti od znaka i aspekata Saturna

Na ljubavnom planu dobro, ali sa puno nelogičnosti. Kao da finansijsku stranu povezujete sa ljubavnom, pa stalno vagate isplativost odnosa. Pokušajte da odvojite svoj posao na stranu i ne mešajte ga sa ljubavnim potrebama. Mogući jesu troškovi ”zarad ljubavi”, ali se mogu odnositi na poboljšanje vaših ličnih potreba u novoj odeći, promeni ishrane, novim sitnicama koje vam pričinjavaju neko zadovoljstvo, a pritom privlače pažnju.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Vaše zadovoljstvo kad budete uneli u partnerski odnos, sigurno je da će i sam ljubavni zanos procvetati i obnoviti se.

VAGA

S obzirom na to da smo u periodu otvorene ”diplomatije”, vreme je da se pozabavite svim pitanjima koja vam traže odgovore. Teško ćete podneti nečiju neozbiljnost i neodgovornost, pa nastupajte otvoreno i nedvosmisleno.

Lako ćete pronaći svoj put, ukoliko osećate da ste malo zalutali, samo je potrebno da jasnije sebi ciljeve formulišete. Češće pred sobom stavljajte ono bitno, kako biste se od ,,nebitnog” udaljili, a da nikoga ne povredite ili uvredite. Malo je vreme i da poslovno otvorenije nastupate, jer postoji mogućnost za poboljšanjem finansija.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Na ljubavnom planu vaša zavodljivost neće ostati nezapažena. Ipak, vama može delovati da vam se nude uglavnom neozbiljne osobe, a osećate da je vreme da uđete u neki pravi odnos. Moguće je da vam je potreban partner koji će ići malo ispred vas, neko na koga biste bili ponosni i koji bi vas dodatno motivisao.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Device, u natalu i tranzitu

Potreba da izgledate lepo i u svom ”elementu”, tokom ovog meseca kod vas je naglašena. Dobronamernim savetima možete zaista usrećiti prijatelje i biti miljenik u društvu, samo se klonite potrebe da budete stalno u pravu. Dobra energija će vas pratiti, te iskoristite svaku povoljnost, kako za posao, tako i za zabavu i ljubav.

ŠKORPIJA

Tokom narednog perioda imaćete potrebu da sa svojim planovima krenete u realizaciju. Dobar vam je period za ortačke poslove, promenu mesta poslovanja ili za pokretanje nečeg novog, ali u okviru vaše delatnosti.

Na površinu će izaći stabilnost dosadašnjih saradnji, isplativost ulaganja i lična prezentacija. Sumnje koje su vas mučile, sada će već iščezavati, te vam se otvara novi put za ”dalje”, kad već budete imali sve ,,crno na belo”.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Pokušajte malo i svoju kreativnost da unesete u poslovnu sferu, kako biste manje delovali ”preozbiljni” i kruti. Vaše granice nisu i realne granice dokle biste sve mogli ići i šta sve ostvariti. Pokušajte da gledate i širu sliku, te i da poslušate i druge predloge. Sve će to vama ići na korist i poboljšanje vaše poslovno finansijske sfere. Imaćete uspeha tokom ovom meseca i šanse da se oslobodite nekog starog tereta.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Na ljubavnom planu, poboljšava se situacija sa voljenom osobom. Ne bi bilo loše da pronađete više vremena za zajedničko druženje i poboljšanje kvaliteta intime. Ne osvrćite se za sobom i pokušajte da što manje uočavate sitnice, kako biste mogli da se u potpunosti prepustite ljubavnom zanosu. Vreme vam je da uzbuđenju u svom ljubavnom životu otvorite širom vrata i uživate u svakom momentu!

STRELAC

Pred vama je dobar mesec za poslovne saradnje, proširenje posla ili odluku za samostalni biznis. Svaka dodatna delatnost doneće vam pored prihoda i posebno zadovoljstvo.

Ovo bi trebalo da vam bude jedan uspešan mesec u kome će vaši kvaliteti biti svima vidljivi. Pratiće vas dobar osećaj u organizaciji posla i samog smera gde treba dalje ulagati. Ukoliko tražite novi posao, velika je šansa da ga pronađete. Možda će tražiti neku dodatnu edukaciju, ali čak i ona će vam doneti neko zadovoljstvo. Imaćete i vremena za druženja, prijatelje i možda ulazak u neko zanimljivo udruženje.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Na planu ljubavi, sve buja i cveta! Velika je šansa da zakoračite u strastvenu ljubavnu romansu i opasno se zaljubite! Zauzetim Strelcima, takođe, ide strastven i lep period. Zajedničkim ulaganjima u odnos na korak ste do ostvarenja jednog velikog sna! Moguć je i predlog za neko daleko putovanje.

JARAC

Ako vas nešto može radovati, to je utabana poslovna staza, bez mnogo turbulencije i promena. Jedan miran i dobar poslovni mesec.

Moguće je da ćete se više sa kolegama i saradnicima družiti i razmenjivati utiske i ideje. Čuvajte se samo negativnih komentara i klonite se osoba koje musve pozitivnom nađu mane. Sredinom meseca su moguća neka poreska dešavanja ili vam je vreme da se oslobodite nekih dugovanja.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Takođe, pokušajte do kraja meseca da napravite neko finansijsko poravnanje, kako vas ne bi dalje spoticalo i kvarilo vam raspoloženje. Bez mnogo promenam napraviće se prostor da se pozabavite vašim društvenim i porodičnim životom. Moguća je blaga nostalgija za starim prijateljima ili nekim starim poslom.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Na ljubavnom planu moguće su promene, ali samo ukoliko ih vi pokrenete. U nekom momentu će možda to biti i nužno kako biste znali na čemu ste zaista. Ljubavna situacija deluje stabilno zauzetima, dok kod slobodnih će biti vidnih turbulencija. Kao da nikako da naiđete na osobu po vašim kriterijumima i koja bar malo zrači pozitivizmom. Možda će smisao za humor vam u narednom periodu najviše pleniti pažnju i život bez mnogo porodičnih problema.

VODOLIJA

Ukoliko ste u privatnom sektoru, na polju finansija su moguće promene. Biće potrebno da obratite pažnju na svoje troškove i dugoročne poslove koje imate. Nije povoljno vreme za nove saradnje, ali jeste za završetak ili stabilizaciju postojećih.

Pratite svoju intuiciju i proveravajte račune, kako bi sve bilo u redu i ceo mesec vam protekao bez problema. Druga polovina meseca bi trebalo da vam donese poboljšanje i sumiranje postignutog. Moguća je neka dobra promena pri kraju meseca, makar to bio i samo neki poslovni dogovor.

Pročitajte i ovo: Saturnovo čistilište

Obećava napredak i neke nove šanse. Ukoliko tražite posao, takođe, druga polovina meseca je znatno povoljnija. Na vama je da tokom ovog meseca održite dobar balans i ne prepustite se u neprovereni rizik. Pratiće vas dobar radni elan i bićete pozitivni, ma šta se događalo. Vaše vizije, ipak, ništa ne može pomračiti.

Pročitajte i ovo: Analiza uporednog horoskopa Emanuela Makrona i Brižit Tronj

Na planu ljubavi, do sredine meseca su moguće promene, nestalnost, a i po neka avantura. Izgleda da će vam prijati ,,neobaveznost” u odnosima. Da vas ništa i niko ne opterećuje previše, te da je zabavno i dovoljno senzualno. Akcenat vam je tokom ovog meseca na eros i fizičku privlačnost. Snabdejte sebe novim, zavodljivim donjim rubljem – trebaće vam!

RIBE

Moguće je da će vam se poslovna strana malo ”utišati”, što će vam i prijati, kako biste se posvetili drugoj strani života. Tokom ovog meseca je važno da razgraničite svoje želje i mogućnosti.

Teško je vama ostati u hladnoj realnosti, ali suočavanje sa nekim stvarima donelo bi vam i razrešenje nekih dilema. Potrebno je da malo više budete posvećeni ljubavnom životu i, naravno, partneru, ukoliko ga imate.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

S obzirom na to da vam poslovna strana neće imati neke posebne promene, učinite bar jednu promenu u svom ljubavno životu – stavite do znanja šta tačno želite i očekujete! Iskrenost samo na početku može doneti konflikte, ali se za kasnije pokaže kao ispravna stvar. Ako predugo ćutite o svemu što vam smeta, samo će vama teže biti i možete uz to napraviti još mnogo grešaka.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Obraćajte pažnju šta vam suprotna strana govori i na koji način vam sve saopštava. Oko čega se vaš odnos vrti? Nedostaje li erosa i zanosa? Ljubav uvek zahteva kompromise, ali bi trebalo da idu sa obe strane.

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Ide vam dobar period za kraća putovanja, druženje sa prijateljima i izlaske. Malo sporiji tempo povratiće vam dobru energiju i osećaćete se sjajno! Klonite se tvrdoglavosti i upornosti za koju i sami vidite da ne donosi ništa dobro. Lepa reč i gvozdena vrata otvara vašim pozitivnim delima, tako da će vam ovaj mesec udvostručiti srećne okolnosti!