Mesec u konjunkciji sa Marsom u natalu daje emocionalno strastvenu prirodu.

Imate životnu želju i vaša zarazna energija može probuditi strasti drugih. Nosite srce na dlanu i zdravije je za vas da podelite svoja osećanja.

U stvari, možda će vam biti teško da ne ispustite svoje snažne emocije, što je ovom aspektu dalo reputaciju koja daje emocionalnu ishitrenost i neobuzdanu, uzavrelu narav.

Ali ovo je jednostavno nuspojava takvog entuzijazma i energije za život.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U VAGI 06. oktobra 2021. – Osveta

Vi ste seksi ljubavnik i žestoki borac kome je potreban konstruktivan izlaz za vaše strasti. U suprotnom bi se vrela energija Marsa okrenula i postala destruktivna.

Dramatični emocionalni prikazi ponekad su dobra stvar.

Abstract photo created by kjpargeter - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Mesec u konjunkciji sa Marsom kod poznatih

Odlični primeri kako izraziti ovu ogromnu energiju nalaze se u vrelim pantalonama džepne Venere, Kylie Minogue (1°13′), i seksi latino super zvezde Ricky Martina (1°07′).

Oni su privukli ogromne sledbenike ne samo zbog svojih muzičkih sposobnosti, već i zbog toga što publici daju svoju bogatu energiju. Slušajući ih kako pevaju i gledajući ih kako izvode, okrepljuje vas strast Meseca u konjunkciji sa Marsom.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Natalie Cole (1°30′) je takođe podelila ovu energiju, ali pokazuje negativne posledice koje mogu nastati kada se energija ne izrazi na siguran način i počne da troši sebe. „Cole je nastavila da izmiče kontroli – uključujući jedan incident u kojem je odbila da evakuiše zgradu u plamenu“ [Wiki].

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Ostali poznati koji imaju ovaj izazovana spekt u natalu su Michael Moore 0 ° 11 ′, Herbert Hoover 0 ° 28 ′, Elsbeth Ebertin 1 ° 13 ′, Billy Graham 1 ° 29 ′, Robert Graves 1 ° 29 ′, Ringo Starr 1 ° 49 ′, Celine Dion 2 ° 20 ′ , Angelina Jolie 2 ° 22 ′, Liza Minnelli 3 ° 02 ′.

Mesec u konjunkciji sa Marsom u tranzitu

Mesečev tranzit sa Marsom čini da se osećate snažno, seksi i hrabro. Možete preuzeti inicijativu i delovati sa strašću kada su vam emocije probuđene.

Vaši brzi instinkti i borbenost mogu se koristiti za odbranu vašeg doma i porodice.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Bez opravdanog razloga da se zauzmete, biće teško kontrolisati svoje snažne emocije. Ako počnete da se osećate razdražljivo, nestrpljivo, nadmudreno ili zločesto, to je signal da morate da se povučete i pokušate da se opustite. Ako ostanete u uznemirenom stanju, verovatno ćete izgubiti živce ili postupiti neracionalno.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Ako ne možete da se smirite, pokušajte da potrošite energiju na nešto ili nekoga do koga vam je zaista stalo. Ovo može varirati od čišćenja vaše kuće do pružanja voljenoj osobi okrepljujuće masaže.

Ovo tumačenje za tranzit Marsa u konjunkciji sa Mesecom primenjuje se i na pomračenje Meseca i pun Mesec u konjunkciji sa Marsom.