Sunce i Merkur narednih dana menjaju znak i ulaze u Vagu, gde ih očekuje napet aspekt (kvadrat) sa Saturnom u Jarcu.


Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji


Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Kvadratura Sunca u Vagi i Saturna u Jarcu zahteva ozbiljniju analizu incijativa i odnosa, kako bi se utvdilo koliko su vaši interesi u skladu sa interesima vašeg partnera. Potrebno je pronaći rešenje koje će biti prihvatljivo za obe strane.

Kvadrat Merkura u Vagi sa Saturnom u Jarcu aktivan je od 20. do 25. septembra.

Photo by Ricardo Resende on Unsplash

Ovaj aspekt otežava komunikaciju, tako da ćete nailaziti na nerazumevanje i preteranu kritičnost, posebno ako budete ispoljavali neodlučnost. Nepovoljan je period za duže poslovne sastanke, pregovore sa autoritetima, publikacije, prezentacije i informisanje.


Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama


Naoružajte se strpljenjem i unapred razmislite šta ćete reći. Morate imati plan za svaki korak. Budite mirni i sigurni, ali pripremite i dodatne argumente, koji će ojačati i stabilizovati vašu pregovaračku poziciju. Moraćete uložiti dodatne napore u komunikaciji i pregovorima, kako biste sa jasnoćom razumeli poruke koje dobijate.

Photo by Lauren Richmond on Unsplash

Odložite potpisivanje važnijih dokumenata i ugovora, kao i važnijih razgovora i sastanaka. Može biti problema u slanju i primanju poruka, kao i u saobraćaju i transportu. Odložite putovanja koja su napornija i duža.

Međutim, ovo je dobar period za rad koji zahteva koncentraciju na neki uži problem. Sada treba obratiti pažnju na planove i pronaći neko kompromisno rešenje, jer će Merkur biti u znaku Vage.


Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna kroz sve kuće vašeg natalnog horoskopa


Venera i dalje ima nepovoljne uticaje, zbog svog dispozitora Marsa, pa i dalje treba očekivati uzbuđenja, iznenađenja, napetost i konflikte u emotivnoj sferi života.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.