Dva puta godišnje Merkur napravi kvadrat sa Neptunom u Ribama. Jednom, kada se nađe u Blizancima, a drugi put iz znaka Strelca.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ostavite sada neke veće planove za drugi put, pa i narednu godinu. Ako se budete orijentisali na velike stvari, možete ispustiti neke važne činjenice i detalje. To vas vodi u pogrešne odluke i izbore.

Pročitajte i ovo: Merkur u Strelcu, najveći srećnik zodijaka

Informacije mogu biti previše uopštene, pa i nejasne i bez uzimanja u razmatranjanje i činjenje praktičnih koraka. Pobrinite se da planovi i očekivanja ne budu prevelika.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Izbegavajte poslove i kontakte sa novim partnerima i osobama koje prvi put srećete. Biće potrebna tačnost i preciznost u izražavanju, obaveštavanju, pisanju saopštenja, pripremanju dokumenata i foldera u kompjuteru. Budite oprezni i sa novim informacijama, posebno sa onima koje vam trenutno nisu neophodne.

Pročitajte i ovo: Saturnovo čistilište

Biće potrebno pažljivo i jasno promišljanje, jer svaki nesporazum može dovesti do neprijatnih situacija.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Ako putujete, potrebno je jasno i precizno isplanirati sve što je vezano za putovanje.

Nemojte se oslanjati na obećanja, jer svako obećanje postaje varljivo i klimavo. Ovo je jedan od onih klasičnih aspekata kada možete biti prevareni. Budite oprezni sa hranom i pićem, jer su moguća trovanja.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu