Za vreme ovog aspekta teško se pronalazi sporazum i međusobno razumevanje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Kontakti mogu biti otežani nekim spoljašnjim okolnostima, dok se rokovi i poslovni sastanci odlažu. Ovo su problemi kod potpisivanja i pravljenja dokumenata i ugovora.

Najbolje bi bilo da odložite razgovore i sastanke sa nadređenima, autoritetima i uticajnim ljudima. Odložite komunikaciju sa osobama za koje već osećate da su teški i naporni, pa vam zbog toga neki unutrašnji glas govori da uzalud pokušavate da se dogovarate.

Potreban je veliki trud i napor da usaglasite privatan i porodičan život sa karijerom i praktičnim planovima. Zbog toga, možete postati zabrinuti i neraspoloženi.

Ovaj aspekt govori o osobama koje se suprotstavljaju vašem načinu razmišljama, jer smatraju da ste slabi i pod uticajem osećanja. Osobe koje vam se mogu suprotstaviti, a zbog čega svaki dogovor može doživeti neuspeh, pokazivaće nepopustljivost i tvrdoglavost.

Međutim, da biste došli do što boljeg razumevanja situacije u kojoj se nalazite, potrebno je da se suočite sa najtežim pitanjima. Potrebno je da izvodite zaključke uključujući trezvenost, hladnu glavu i strpljenje.