Za vreme ovog aspekta teško se pronalazi sporazum i međusobno razumevanje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Kontakti mogu biti otežani nekim spoljašnjim okolnostima, dok se rokovi i poslovni sastanci odlažu. Ovo su problemi kod potpisivanja i pravljenja dokumenata i ugovora.

Najbolje bi bilo da odložite razgovore i sastanke sa nadređenima, autoritetima i uticajnim ljudima. Odložite komunikaciju sa osobama za koje već osećate da su teški i naporni, pa vam zbog toga neki unutrašnji glas govori da uzalud pokušavate da se dogovarate.

Potreban je veliki trud i napor da usaglasite privatan i porodičan život sa karijerom i praktičnim planovima. Zbog toga, možete postati zabrinuti i neraspoloženi.

Ovaj aspekt govori o osobama koje se suprotstavljaju vašem načinu razmišljama, jer smatraju da ste slabi i pod uticajem osećanja. Osobe koje vam se mogu suprotstaviti, a zbog čega svaki dogovor može doživeti neuspeh, pokazivaće nepopustljivost i tvrdoglavost.

Međutim, da biste došli do što boljeg razumevanja situacije u kojoj se nalazite, potrebno je da se suočite sa najtežim pitanjima. Potrebno je da izvodite zaključke uključujući trezvenost, hladnu glavu i strpljenje.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.