Merkur u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj aspekt ukazuje na nervoznu pozadinu ovih dana, posebno zbog neočekivanih poseta i poziva, iznenađujućih i šokantnih poruka i glasova. Informacije uglavnom ometaju neki „normalni“ tok stvari, na koji ste već naučili i navikli.

To vam je slično kao kada po uobičajenom ritmu očekujete oko 20 sati da večerate, ali se nešto iznenada događa, što će potpuno poremetiti ovaj red.

Ideje koje se pojavljuju mogu biti nepotrebno originalne, jer njihovo izvođenje još nije sazrelo. Takođe, to su neosnovane i nepraktične ideje. Zbog toga, osećate napetost i nervozu, ali i ne dobijate potrebno razumevanje od drugih osoba.

Problemi koji se pojavljuju najčešće su neočekivani i iznenađujući. Komunikacija i kontakti su zbog svega ovoga otežani, napeti i burni, pa je mnogo toga zategnuto, naelektrisano i eksplozivno.

Photo by Adam Flanagan on Unsplash

Ugovori se prekidaju zbog neodgovornosti i nepouzdanosti potpisnika ugovora. Komunikacija se naglo prekida tako što se iznenada napušta razgovor bez ikakvog objašnjenja. Dolazi do neplaniranih promena i nepredviđenih situacija prilikom potpisivanja dokumenata. Komplikuje se situacija prilikom dobijanja i protoka informacija.

Potrebno je izbegavati mesta sa nestabilnom socijalnom pozadinom. Budite oprezni dok se krećete, kao i u radu sa električnim aparatima i strujom.