Merkur u Lavu u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji

Aspekt je aktivan do 30. avgusta.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Potrebno je obratiti pažnju na svaki detalj, jer u suprotnom dolazi do promašaja, gubitaka, neuspeha i razočarenja. Budite najoprezniji sa dokumentima i važnim papirima, folderima u kompjuteru, poštanskim sandučićima i šiframa.

Za vreme ovog tranzita najlakše je nešto zanemariti i propustiti, što će imati nepovoljan uticaj. Greške i propusti se često dešavaju. Ukucavanje pogrešnih brojeva i cifara. Čitanje sa nerazumevanjem. Pogrešna interpretacija znakova. Dobijanje podataka i informacija, koje će lako dovoditi u zablude.

Posebno budite oprezni kada su u pitanju finansijske investicije, ugovori sa bankama i ostali finansijski ugovori, pravni sporovi, dogovori i ugovori sa tursitičkim agencijama, putne isprave i papiri za putovanja, kao i dokumenti i papiri koji su potrebni na graničnim prelazima.

Nije povoljno vreme za organizovanje seminara, predavanja i radionica.

Često se istovremeno rešava nekoliko pitanja, što utiče na koncentraciju i pojačava mogućnost da se pogreši. Nerazumevanje i konflikti nastaju zbog neke ideologije, različitog pogleda na svet, verskih i religioznih pitanja i različitog gledanja na dešavanja u svetu i društvu.

Međutim, ovakve situacije nas pozivaju na razmatranje predrasuda i osuđujućih komentara. Razmislite da li je vaša istina i jedna, jedina istina.

Ne tretirajte svoja uverenja kao svetu istinu. Pod uticajem ovog tranzita treba promeniti stavove i ideje koje su se pokazale kao neodržive.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.