Još uvek se nalazimo pod uticajem konjunkcije između retrogradnog Merkura i Neptuna u Ribama. Ovaj uticaj biće prisutan sve do 6. aprila.

Pozitivna strana ovog aspekta je da pojačava osetljivost i suptilnije uticaje. Zbog toga, ovo je dobro vreme za poeziju, književno i muzičko stvaralaštvo, za meditaciju i slušanje unutrašnjeg glasa. Intucija radi preciznije od logike.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Negativna strana ovog aspekta je ometanje, zablude, iluzije, prevare. Iskrivljuju se informacije i realnost. To stvara dobro tlo za obmane, glasine i distribuciju falsifikata. Zato je važno ne izgubiti dodir sa stvarnošću. Važno je proveriti izvore informacija.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Možete lako biti žrtva prevare. Zato je neophodna budnost. Čuvajte račune, novčanik, kartice, važne dokumente i stvari. Važno je da se ne upuštate u rizike i budite oprezni.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Možete se zanositi idejama, koje vam nikada ranije ne bi pale na pamet. Morate biti oprezni pri slanju poruka. Mogu se javiti problemi na putovanjima, kao i u komunikaciji i transportu. Možete slučajno promašiti neki put i pogrešno shvatiti pravac.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Nemojte pregovarati pod uticajem ovog aspekta, jer postoji opasnost da ne budete dovoljno informisani o situaciji. Možete pogrešno protumačiti nečije reči. Ako ne možete izbeći razgovore, pokušajte da budete sigurni da ste ispravno shvaćeni i da pravilno razumete ono što vam je rečeno.