Tokom narednih dana, Merkur u Raku formira divan aspekt, veliki, vodeni trigon sa Jupiterom u Škorpiji i Neptunom u Ribama, dok sa druge strane, u opoziciji je sa Plutonom u Jarcu, što znači da će ispoljavati kako vrlo pozitivne, tako i negativne karakteristike.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Merkur u Raku trigin Jupiter u Škorpiji

Aspekt je aktivan do 23. juna.

Ovo je aspekt samo za one koji imaju velike ideje, jer ovde nema ni malo skromnosti, kako sa idejama, tako i sa planovima.

Uspesi i dobro obavljeni poslovi zavisiće od sposobnosti da primamo informacije i da pravilno procenjujemo činjenice.

Aspekt je dobar za osobe koje rade na obrazovnim i informativnim projektima, publikacijama, putovanjima, reklamiranju i javnim govorima.

Obratite pažnju na ideje koje se javljaju kao nove i sveže, jer su takve ideje mnogo značajnije za ovaj aspekt. Fokusirajte se na nove poslovne kontakte, jer samo novine mogu biti svetiljke na putu kojim se krećete.

Photo by Jason Briscoe on Unsplash

Merkur u Raku opozicija Pluton u Jarcu

Aspekt aktivan do 24. juna.

Potrebno je biti oprezan u komunikaciji i vođenju poslova. Izbegavajte kontakte sa sumnjivim ljudima koji su skloni manipulacijama, jer lako možete biti uključeni u neke intrige i zavere.

Problemi u komunikaciji najčešće se dešavaju sa osobama koje žele da potvrde svoj autoritet. Neki od vas mogu čuti loše vesti ili informacije koje ih neće obradovati.

Potrebno je zaštiti sve informacije kojima raspolažete, važne dokumente, foldere u kompu i kontakte. Misli su fokusirane na rešavanje težih problema, tako da nema opuštanja kada su mentalni procesi u pitanju.

Budite pažljivi u saobraćaju, dobro i temeljno proveravajte nove zahteve za prijateljstva na društvenim mrežama i budite krajnje oprezni.