Merkur u trigonu sa Saturnom u natalnom horoskopu daje upornost i istrajnost što obično dovodi do uspeha.

Vaša marljiva i neprekidna težnja znači da bi trebalo da uživate u dugovečnosti u onome na šta mislite. Bilo da se bavite karijerom, porodicom ili hobijem, vaša posvećenost daje trajne rezultate.

Vaš racionalni i zdravorazumski pristup životu, generalno, daje solidnu osnovu za sve vaše napore. Dobra koncentracija i metodičan pristup znače da retko grešite i da ste, u stvari, perfekcionista. Rutina, struktura i stabilnost u vašem životu su neophodni da biste se osećali utemeljeno.

Zaslužujete poštovanje i pohvale zbog svoje odanosti i pouzdanosti. Uvek neprestano ubrzavate dobar posao. Uvek pouzdan i na vreme. To ne znači da ste dosadni, to jednostavno znači da neprestano dajete pouzdane rezultate koji u stvari mogu biti vrlo kreativni.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Politika i veliki privatni biznis, administracija i finansije takođe bi odgovarali vašim talentima. Uspešna karijera, porodica i deca pružiće vam veliko zadovoljstvo.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Trebalo bi da imate dobro pamćenje i možda vas zanima istorija i poreklo. Kad ste mladi, možete potražiti starije mentore za smernice. Kad budete stariji, vi ćete biti učitelj i možda ćete snositi odgovornost za vaspitanje ili obrazovanje mladih.

Merkur u trigonu sa Saturnom u tranzitu

Merkur trigon Saturn u tranzitu daje ozbiljno jak umni rad, sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje.

Stvari ćete obaviti uredno, bez grešaka i na vreme. Dakle, ovo je dobro vreme za kontinuirani mentalni rad poput proučavanja ili plaćanja poreza, donošenja važnih odluka i ozbiljnih rasprava, pregovora i poslovanja.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

Sa zdravim razumom i pažnjom ka praktičnim rezultatima, ovo je takođe dobro vreme za pravljenje dugoročnih planova i potpisivanje ugovora, posebno onih koji uključuju nekretnine i akcije.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Takođe, možete biti sigurni u to da li se trenutno obavezujete prema drugima. Na šta god da mislite, trebalo bi da dovede do trajnih rezultata i dostignuća. Nova prijateljstva i partnerstva treba da budu trajna i pouzdana.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Možda se zateknete da brinete o porodičnim stvarima kao što su osiguranje i testamenti. Ovo je dobro vreme za razgovor sa starijima za savet ili kao mentor ili vodič mlađim ljudima. Možete naići na više autoriteta i steći poštovanje drugih.