Merkur u trigonu sa Plutononom u natalnom horoskopu daje dubok i znatiželjan intelekt.

Vaš snažno prodorni um, fokus i odlučnost omogućavaju vam da usavršite određenu veštinu i postanete stručnjak u izabranoj oblasti. Možda ste veoma konkurentni u ozbiljnim stvarima, ali to ne utiče na vaš društveni život.

Prijatelji su vam važni, ali možda više volite manje pravih prijatelja koji cene vašu dubinu razmišljanja.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate drugu kuću novca i materijalnih vrednosti

Volite da dolazite do dna stvari i bili biste odličan istraživač, špijun ili istražitelj. Imate mogućnost da filtrirate pozadinsku buku i da se koncentrišete duže vreme.

Takođe, možete da imate razumevanja ili veze sa tamnijom stranom života, podzemljem, kriminalnim elementima, okultnim i misterijama. Ove kombinovane veštine odgovarale bi detektivskom poslu, astrologiji, psihologiji ili oporezivanju i povraćaju / uterivanju duga.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Saturna prema ličnim planetama

Rasprave, javni nastupi i pisanje privukli bi vas zbog vašeg prodornog intelekta. Satira, horor, mračni humor ili ljudska priroda i psihologija mogu biti vaše specijalizacije. Čak bi i politika odgovarala vašem ubedljivom stilu komunikacije i vašoj sposobnosti da promovišete određene ideje i ideologije.

Pročitajte i ovo: Mesec u uporednim horoskopima

Merkur, takođe, vlada rukama i nogama, a nailazimo na više od prosečne količine profesionalnih tenisera sa ovim aspektom snažnim u njihovoj natalnoj karti. Dobar primer je Chris Evert (0°03′), najkonsistentnija teniserka 20. veka. Ledena i sva poslovna na terenu, prijateljska, duhovita i američka princeza van terena.

Pročitajte i ovo: Šta bi trebalo da uradite da bi vas Univerzum primetio

Vaš moćni um mogao bi biti obučen za projektovanje misli na psihički nivo, ali mora se voditi računa da ne nanesete štetu. Telepatija je u redu sa voljenim partnerom, ali vi biste bili podjednako uspešni u ispiranju mozgova i širenju tračeva ili propagande, kako na verbalnom, tako i na neverbalnom nivou.

Merkur u trigonu sa Plutonom u tranzitu

Merkur u trigonu sa Plutonom u tranzitu idealan je za traženje usluga i nagovaranje ljudi na određene stvari.

Vaš mozak je vrlo moćan pod ovim uticajem i daje prodornu snagu na mentalnom nivou. Ovo se može primeniti na prodajni posao, raspravljanje ili pregovaranje o povoljnim poslovnim mogućnostima ili većim kupovinama poput kuća i automobila.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš dečka / devojku preko društvenih mreža

Kao što možete duboko uticati na druge, tako možete upoznati nekoga ko vas duboko pogađa nekom idejom, planom ili bi to mogao biti početak karmičkog prijateljstva ili uspešnog partnerstva. Druženje zbog toga možda nije privlačno kao ozbiljna diskusija.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Dobit se može postići ako ste na pogrešnoj strani zakona. Vaše razumevanje i percepcija biće duboki kada je reč o podzemlju, poput droge i kriminala. Ali vašu sposobnost da duboko razumete stvari verovatno je najbolje primeniti na istraživanje i istragu, otkrivanje tajni i psihološku samoanalizu.

Pročitajte i ovo: Dnevni planetarni časovnik

Povoljan trenutak za razumevanje astrologije na dubljem nivou.

Sve opsesivne tendencije koje imate mogu se primeniti na otkrivanje i istraživanje, gde je blokiranje pozadinske buke prednost.

Pročitajte i ovo: Kako da se uskladimo sa Mesecom u tranzitu

Ovo bi bilo dobro vreme za konsultacije sa psihologom ili psihijatrom, psihoanalizu, regresiju prošlog života ili okušavanje u analizi snova, telepatiji ili daljinskom gledanju.