U utorak, 6. marta Merkur i Venera ulaze u znak Ovna i ovo je oštra promena scenografije, nakon nesigurnosti u Ribama.

Razmišljajte o planovima koji se odnose na partnera i ljubavni život, ali odmah i krenite da ih sprovedete, jer Ovan zahteva incijativu i akciju. Međutim, pazite da ne biste nešto rekli što će zvučati surovo i grubo, čime možete povrediti partnera.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Strpljenje u ljubavnom životu biće na testiranju. Ovo nikako ne znači da treba da čekate ili da ne delujete, jer sa Ovnom nema čekanja. Delujte, ali kroz delovanje pokažite strpljenje, opreznost i zrelost.

Zapamtite da imati inicijativu ne znači i dominaciju!

Imati hrabrost za sopstvene emotivne potrebe ne znači i povređivati druge. U suprotnom, može biti vrlo konfliktno u ljubavnim vezama, jer će energija ove dve planete preneti uvredljiv impuls, želju za borbom i takmičenjem, kao i militantan individualizam.

Strpljenje je vrlo vredan kvalitet u ovom trenutku, ali teškoća je u tome što ono može biti kratko. Strast i brzina lako donose probleme.

Način interakcije postaje direktniji i otvoreniji. Ljudi će biti više otvoreni u uspostavljanju odnosa. Instikti i strasti postaju pokretačka snaga, uklanjajući posebno one prepreke koje predstavljaju tabu. Sve ove strasti mogu biti kratkotrajne i veze uglavnom nemaju ozbiljniji razvoj.

Budite narednih dana više kreativni, a onda će pozitivne misli i planovi dolaziti sami od sebe.

Ovaj aspekt nosi potencijal za iznenadna nova poznanstva, kao i strastvene i kratke ljubavne avanture. Više komunicirajte i budite otvoreni za sve kontakte, jer na ovaj način povećavate mogućnost da budete sa osobama u čijem će vam društvu biti prijatno.

Situacija će mnogo zavisiti od našeg ličnog učešća, a to znači da je potrebno lično angažovanje u ljubavnom, kao i poslovnom životu.

Od 10. marta, Venera i Merkur u Ovnu biće u nepovoljnom aspektu sa Saturnom u Jarcu.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.