Samo što je ušao u Vodoliju, Mars je uleteo u kvadrat sa Uranom u Biku!

Aspekt je aktivan od 11. do 26. septembra.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovaj aspekt, u stvari, može da bude aktivan i ceo mesec. Da bi došlo do rešavanja problema, uslov je da se slažemo sa promenama. Nestrpljenje u ovom periodu stvara još veće probleme. Uzroci sukoba sa kolegama, nadređenima i partnerima mogu biti u finansijskim pitanjima, kao i obavezama zbog dugova i poreza.


Pročitajte i ovo: Danas ti se smeju, a sutra hoće da ti budu najbolj prijatelji


Jaka želja za nezavisnošću u aktivnostima i impulsivnost još više će komplikovati situaciju. Neslaganje sa prijateljima i partnerima, kao i neodstatak podrške sa njihove strane, takođe, pojačava mogućnost sukoba. Može doći do nekih neočekivanih informacija, koje će iskomplikovati stvari.

Photo by Kyle Johnson on Unsplash

Ovo može biti vreme oslobađanja od prethodnih ograničenja, ali takvo oslobađanje mora imati svoju cenu. Najvažnije je da se ne donose ishitrene odluke. Ne treba rušiti mostove, a radikalizam i ljutnja mogu biti loši savetnici.


Pročitajte i ovo: Kriza srednjih godina – kad padnu sve naše kompenzacije


Vodite računa o transportu, rukovanju vatrom i oružjem, električnim aparatima, mašinama i strujom. Ne idite na potencijalno opasna mesta i držite se dalje od mesta koja mogu biti nasilna. Impulsivne reakcije i ljutnja dovode do nesreće. Problemi sa komunikacijskom opremom i internet vezama.

Međutim, ovaj period pojačava i revolucionarno raspoloženje.