Mars u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Aspekt je aktivan od 22. aprila do 4. maja.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Kombinacija ovih energija daje tendenciju za inicijative koje su iracionalne i loše isplanirane. Nema snage za složenije projekte i jaku koncentraciju.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Nepovoljan aspekt između Marsa i Neptuna stvara veo, čini radnje obmanjujućim, a snaga je oslabljena. Nova poznanstva i ljudi mogu biti nepouzdani i nesigurni, dok su situacije zbunjujuće.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Iz raznih razloga, prikrivaju se pravi motivi i ciljevi. Postoji rizik da se suočite sa razočarenjima, obmanama i prevarama. Mogu se otkriti neprijatne činjenice i tajne. Može biti mnogo impulsa, ali malo energije za odgovarajući nivo aktivnosti.

Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Jupiteru u Strelcu, od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine

Photo by Logan Isbell on Unsplash

Potrebna je velika opreznost i pronicljivost, jer postoji rizik da krenemo pogrešnim putem. Ovo je vreme intriga, tajnih poslova i zavera. Ono što se radi u tajnosti može se kasnije otkriti i prouzrokovati probleme. Dakle, ne bi trebalo da se upuštate u nejasne poslove i sumnjive kontakte.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o horoskopskom znaku Bika

Ovih dana treba da vodite računa o zaštiti ličnih podataka i imovine. Moguće su krađe i falsifikati. Budite oprezni sa alkoholom i drugim stimulansima. Vodite računa o zdravlju da biste izbegli infekcije i pokušajte da se odmarate što više. Nedostatak odmora može dovesti do bolesti.

Pročitajte u ovo: Žene se zaljubljuju u junake, a muškarci u sfinge

Photo by Rutger Geleijnse on Unsplash

Povećava se rizik od hrane i zaraznih bolesti.

Pozitivno će biti ako se energija koristi kreativno i ako se usmerava ka društvenim ili duhovnim ciljevima. Dobro je vreme za učenje borilačkih veština iz ugla duhovne i filozofske strane.

Pročitajte i ovo: Previše dobro da odem, premalo da ostanem

Poslednja dekada aprila obeležena je konfiguracijom između Marsa, Neptuna i Jupitera. To je vreme kada se mogu otkriti neugodne posledice prošlih aktivnosti. Ova konfiguracija može prouzrokovati probleme sa gasom, parom, naftom, vodom, hemikalijama i drugim tečnostima.