Mars trigon Uran u natalu daje snažnu želju za nezavisnošću. Potrebna vam je sloboda da delujete prema svojim instinktima i da idete u svom pravcu bez ograničenja. Vaši instinkti su moćni i obično ispravni. Međutim, kada ste mladi, nepromišljeni postupci mogu vas ostaviti podložnim kritikama, ali vaš hrabar i direktan pristup obično ne izaziva značajne poremećaje u životu.

Spremni ste da se borite za ono oko čega ste strastveni i imate sposobnost da podstričete nove ili uobičajene projekte. Takođe ste spremni da rizikujete i uronite u originalne, jedinstvene, kontroverzne ili eksperimentalne stvari. Mnogi ekscentrični naučnici i lideri imaju Mars u trigonu sa Uranom. Naravno, kreativni sjaj ide ruku pod ruku sa vašim eksperimentalnim pristupom.

Vaša jaka radna etika znači da ćete verovatno uspeti i ostaviti veliki utisak. Međutim, ponekad ćete morati da usporite i povučete se jer brzo sagorevate toliko energije. Možda više volite da radite sami, ali morate naučiti da delegirate i podučavate druge svom novom pristupu. U nekoj fazi, uzbuđenje i žurba koju dobijete od stvaranja nečeg jedinstvenog će se istrošiti. Nakon što napunite baterije, možete krenuti u novu avanturu.

Lako vam je tražiti pomoć drugih, jer iako se ono što radite razlikuje od uobičajenog, imate šarm i harizmu da privučete druge. Vaša seksualna privlačnost može imati element rizika ili opasnosti koji drugi smatraju uzbudljivim. Možete se radovati zbog mnogo stimulacije i uživanja u vašim intimnim odnosima.

Održavanje stabilnosti u ljubavnim odnosima moglo bi se pokazati izazovnim jer flertovanjem možete podstaći ego. Vaša uzbudljiva privlačnost može privući veliko interesovanje drugih, čak i ako ste u braku. Više biste voleli partnera otvorenog uma i eksperimentalnog kao što ste vi.

Image by rawpixel.com on Freepik

Mars trigon Uran u tranzitu

Marsov trigon Urana u tranzitu vam omogućava da raspustite kosu i da rizikujete. Osećaćete snažnu želju da se oslobodite prethodnih ograničenja ili dosadnih rutina. Imaćete mnogo jedinstvenih prilika da iskusite nove aktivnosti, osećanja i odnose.

Vaši instinkti će biti čvrsti i tačni, tako da bi preuzimanje dodatnih rizika u ovom trenutku trebalo da se isplati. Vaša potreba za slobodom ili novim samoizražavanjem neće dovesti do značajnih preokreta kao što ponekad može. Verovatnije je da će drugi ljudi slagati sa novim vama ili će ih privući vaše nove ideje ili projekti.

Ovo je odlično vreme za početak novih projekata sa smelom energijom. Iako će vaš borbeni duh i adrenalin na kraju izbledeti, nove projekte možete dovesti do stanja u kojem ta inicijativa više nije potrebna.

Vaš seksualni nagon i fizička privlačnost će takođe uživati u ovom trenutku. Ovo će odgovarati vašoj povećanoj želji za uzbuđenjem i seksom, tako da je pronalaženje voljnog partnera lakše nego u drugim vremenima. Nova romansa bi dovela do mnogo zabave i uzbuđenja, ali možda neće biti trajna.

Ako već imate prsten na ruci i lanac oko vrata, vi ili vaš partner možda švrljate okolo ako uzbuđenje nije dostupno kod kuće. Možda ćete biti iznenađeni koliko ćete vi i vaš partner biti otvoreni tokom ovog tranzita, što će dovesti do mnogo uživanja i stimulacije kroz eksperimentisanje.