Mars u trigonu sa Saturnom u natalu daje strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha.

Vi ste seksi, harizmatična i uglađena persona. Vaše fizičko telo je proporcionalno, snažno i veoma privlačno.

Vašem dobro zategnutom i atraktivnom izgledu odgovara sirovi, iskonski seksipil. Vrlo ste privlačni drugim ljudima i takvi ćete i ostati.

Takođe, imate liderske osobine i stvaran talenat za podučavanje i nadahnuće drugih dajući dobar primer.

Vaša hrabrost je zarazna. Vaš neumorni trud i samodisciplina donose vam poštovanje i podršku. Vaša posvećenost i lojalnost vam se vraćaju u kratkom roku. Ambiciozna ste osoba i trudićete se i istrajati kako biste postigli svoje ciljeve.

Pročitajte i ovo: JUPITER KVADRAT URAN, snažna potreba za oslobađanjem od tradicije i rutine

Vaša dostignuća često imaju praktičnu primenu ili čvrstu strukturu, poput zgrada ili mašina. Dobro upravljate rizikom i brzi ste, pouzdani, snalažljivi i pouzdani. Vi kontrolišete situacije ili projekte, a da ne kontrolišete.

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Vaše liderske, organizacione i atraktivne osobine odgovarale bi karijeri u upravljanju, planiranju, velikom biznisu, politici, finansijama, građevinarstvu ili inženjeringu.

Ovaj aspekt je povezan sa metalima, ali posebno gvožđem i čelikom. Možda ćete ceniti ili umeti sa oružjem, uključujući sečiva i vatreno oružje.

Mars u trigonu sa Saturnom u tranzitu

Marsov trigon sa Saturnom u tranzitu daje vam snagu, ambiciju i istrajnost da preuzmete najteže zadatke i završite ih na vreme, u skladu sa budžetom i na savršen način. Naći ćete najefikasniji način da obavite posao. Vaše strpljenje i samodisciplina podržaće vas da nastavite da koračate dalje, a da ništa ne može da vas omete ili obeshrabri.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Ovo je dobar tranzit kroz koji ste strastveni. Nešto što ste želeli neko vreme, što je dragoceno, značajno i trajno. Povećani seksualni nagon i seksualna privlačnost dobri su znakovi za nove i postojeće veze.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA, zrela ljubav, sveprožimajuća i bezgranična

Vaš ljubavni život će imati koristi od vaše odanosti i predanosti. Vašem partneru će vaša predanost i pouzdanost biti jednako privlačni kao i vaše požudne želje i izdržljivost u spavaćoj sobi. Ovo je dobro vreme za posvećivanje ili formalizovanje partnerstva.

Za brak ovo je najjači aspekt, ako želite da sa tom osobom ostanete zauvek u braku (ovo se odnosi samo na brak, kao bračni ugovor, ali ovaj aspekt ne garantuje trajanje ljubavi).

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Ako ste u potrazi za novim partnerom, privući će vas snažne fizičke osobine, muskulatura i struktura kostiju. Takođe ćete želeti posvećenu, dugoročnu vezu sa potencijalima za brak i možda decom. Vaš novi partner može biti mlađa ili starija generacija i ponašati se kao vaš učenik ili nastavnik.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Trajni uspeh i praktični rezultati mogu se naći u poslovnim i finansijskim poslovima, nekretninama i metalima.

Ovo je dobro vreme za pokretanje pravnih postupaka, velikog posla, postavljanja temelja ili opsade. Očekujte dobre odnose i podršku od autoriteta, poput roditelja, nastavnika, policije i šefova.