Mars trigon Pluton u natalu daje snažnu volju i odlučnost da se uspe.

Čini vas hrabrim i samopouzdanim, sa moćnom harizmom i seksualnom privlačnošću. Možete biti vrlo intenzivna osoba koja će se boriti za društvene ciljeve. Takođe, osoba sa ovim aspektom u natalu može imati proročanske ili okultne talente.

Imate naizgled beskonačnu zalihu energije i konstruktivno je primenite. Vaš snažni ego želi da vas primete ostavljajući trag u svetu. Ovo je zdrava stvar i lako možete steći saradnju i pomoć drugih zbog svojih liderskih kvaliteta.

Partnerstva su vam takođe važna, ali bolje ćete se družiti sa ljudima koji su takođe snažni, samopouzdani i seksi. Mnogo toga treba ispuniti za vaše želje. Seksualna privlačnost je deo vaše opšte atraktivnosti što vas čini dobrim vođom, bilo u poslovnom svetu, sportu ili u zajednicama.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Vaša asertivnost i direktnost su moćni, ali ne i preteći. Međutim, ako budete isprovocirani, možete izdržati produženi napad dok neprijatelj ne bude potpuno poražen.

Postoji mogućnost da se seks i magija preklapaju. Možete dobiti sličnu navalu nadbubrežne žlezde od seksualnih iskustava, kao i od okultnih, ali sve je dobronamerno i može biti vrlo lekovito za druge.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Takođe, možete da upotrebite svoju energiju za velike i pozitivne promene u vašem životu i svetu oko vas.

Mars trigon Pluton u tranzitu

Trigon Marsa i Plutona u tranzitu daje strašan nalet ciljane energije što vas u ovom trenutku čini vrlo ambicioznim. Možete biti asertivni i direktni u postizanju svojih želja, a da istovremeno održavate harmoniju.

Pročitajte i ovo: Mars u Škorpiji, najstrastveniji i najhladnokrvniji

Ovaj nepreteći pristup podstiče saradnju i impresionira ljude na vlasti. Možda će se od vas čak tražiti da zauzmete položaj moći ili pokrenete veliku tranziciju ili projekat na poslu. Ovaj tranzit će naglasiti svaki liderski potencijal koji imate.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU – grli, ljubi, uživa u materijalnim plodovima i senzualnim zadovoljstvima

Pod ovim uticajem je malo verovatno da će doći do sukoba, ali možete pouzdano napredovati kroz izazovne situacije. Pravo je vreme da ustanete i budete izabrani ili da uklonite sve prepreke koje su ometale uspeh.

Ovo se odnosi i na vašu psihu gde možete transformisati bilo koju oblast svog života koja nije funkcionisala.

Seksualni odnosi će posebno imati koristi od vaših povećanih strasti. Vi ćete imati moć i uticaj, pa je važno pametno koristiti svoju moć.

Drugi će vas privlačiti magnetno, pa imajte na umu svoj efekat na druge koji su možda slabiji od vas samih. Imajući ovo na umu, nova ljubav je sada vrlo moguća i sama bi donela veliku transformaciju u vašem životu.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Vaša povećana strast može se proširiti na ispitivanje misterija života. Dubinsko istraživanje i okultno mogu dovesti do duhovnog i fizičkog isceljenja.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Ovaj tranzit favorizuje istrage svih vrsta i možda ćete postati usmereni prema otkrivanju dubokih i mračnih tajni.

Poznati koji u natalu imaju trigon Marsa i Plutona

Mark Twain 0°00′, Ted Bundy 0°02′, Carl Friedrich Goerdeler 0°02′, LeBron James 0°03′, Michael Hutchence 0°04′, Jeane Dixon 0°06′, Boris Becker 0°08′, Edwin Hubble 0°08′, Tom Brady 0°09′, Henry III of France 0°12′, William Blake 0°12′, Barbara Windsor 0°14′, Joan Baez 0°15′, Aleister Crowley 0°21′, Germaine Greer 0°22′, Upton Sinclair 0°23′, Elpidio Quirino 0°23′, Robert Creeley 0°24′, Ava Gardner 0°25′, Xul Solar 0°35′, Dora Maar 0°53′, Josef Dietrich 0°53′, Leonard Bernstein 0°56′, Justin Timberlake 0°58′, Timothy McVeigh 1°12′, Rick Castro 1°13′, George Oppenheimer 1°14′, Dustin Hoffman 1°15′, Shirley Temple 1°24′, Kurt Daluege 1°25′, Hugo Chavez 1°34′, Annie Sprinkle 1°57′, Albert Einstein 2°11′.