Marsov trigon Neptuna u natalu čini vas sofisticiranim, seksi, kreativnim i strastvenim u borbi za vredne ciljeve.

Možete efikasno motivisati ljude bez da budete nasilni ili zapovednički. Ova sposobnost da privučete sledbenike proizilazi iz vašeg pristupa bez opasnosti, magnetske privlačnosti i duhovne hrabrosti.

Vaš strastveni nagon i kreativnost su idealni za karijeru u muzici, glumi i bilo kojoj fizičkoj umetnosti. Ples, pevanje i skulptura bi vam omogućili da izrazite svoj odličan osećaj za ritam i prefinjeni stil.

Ovaj aspekt daje tendenciju da se borite za autsajdere, tako da bi vam se dopao politički ili društveni aktivizam. Ovaj duhovni i moralni poriv da nesebično služite čini vas veoma dobrotvornom i brižnom osobom. Postojala bi prirodna sklonost da se učestvuje u velikim grupama sa zajedničkim duhovnim ili filantropskim ciljevima.

Vaša vera je jaka, ali možda niste nužno religiozni. Manje strukturirani i više novodobni oblici duhovnog verovanja i prakse bi vam odgovarali, bilo šta od astrologije do vegetarijanstva.

Iako imate jak borbeni duh, fizička agresija bi bila neukusna. Ali ne biste odustali da ste vi, voljena osoba ili čak vaša stvar bili ugroženi. Veća je verovatnoća da ćete pobediti u duhovnim ili psihičkim bitkama kroz dela ljubaznosti.

Oštra senzualnost čini vas veoma privlačnim i ne bi trebalo da imate problema da privučete prave partnere. Kao i vi, oni bi trebalo da budu pošteni i istinski saosećajni ljudi. Postoji određena mistična ili eterična priroda vaše seksualnosti koja vas može učiniti veoma popularnim.

Image by lookstudio on Freepik
Image by lookstudio on Freepik

Mars trigon Neptun u tranzitu

Marsov trigon Neptuna u tranzitu stimuliše vašu senzualnost, kreativnost i duh zajednice. Uživaćete u snažnoj magnetskoj privlačnosti i šištećem kao lonac na paru šarmu, što ovo čini idealnim vremenom za romantičnu romansu. Seksualni susreti bi bili izuzetno saosećajni, nežni i duhovni. Verovatno ćete privući manje agresivnog, više duhovnog partnera ako izlazite.

Iako nije visokoenergetski tranzit, trebalo bi da budete motivisani da izrazite svoju kreativnost i dobar osećaj za ritam kroz ples, muziku, skulpturu i druge fizičke, kreativne načine. Takođe možete snažno podsticati da se bavite religioznim ili više duhovnim aktivnostima, posebno kada su u pitanju grupe ljudi. Ovo bi bio odličan trenutak da saznate više o tome kako astrologija utiče na vaš život i svet, a vi ste više u kontaktu sa suptilnim vibracionim energijama koje utiču na naše živote.

Ovo nije agresivna energija, ali možete iskoristiti snažnu duhovnu hrabrost i borbeni duh da odbranite sebe i svoje najmilije. Sada možete pobeđivati u bitkama više činovima ljubaznosti nego napadima na druge. Trebalo bi da se osećate motivisanim da se zauzmete za potlačene i potlačene u svetu. Ovo je odličan tranzit da se aktivno uključite u dobrotvorne svrhe i grupe za ljudska prava. Vaša želja da spasete ljude, životinje ili životnu sredinu zasnovana je na snažnim moralnim i etičkim ubeđenjima.

Image by Freepik
Image by Freepik

Slavne ličnosti sa trigonom Marsa i Neptuna u natalu

Crystal Gale 0º02′, Bobby Fischer 0º04′, Julian McMahon 0º04′, Louisa May Alcott 0º05′, Maria von Trapp 0º07′, Audrey Tang 0°07′, Marjoe Gortner 0º09′, King Louis XVII 0º09′, Russell Brand 0º10′, Mary MacArthur 0º12′, William Hague 0º14′, Thomas Mann 0º19′, Karl Schwarzchild 0º21′, Angelina Jolie 0º22′, David Berkowitz 0º22′, Henri Rousseau 0º29′, Henry VI of England 0°31′, Joel Coen 0°31′, Mickey Rooney 0º32′, Jimmy Page 0º37′, Fromental Halevy 0º53′, Joe Frazier 0º58′, Jim Eisenreich 0°59′, Melville Davisson Post 0º59′, Paul Keating 1º01′, Tammy Faye Bakker 1º09′, John Belushi 1º10′, John Denver 1º11′, Errol Flynn 1º21′, Michelle Pfeiffer 1º24′, Alexei Navalny 1°47′, Pierre Cardin 1°49′.