Mars u trigonu sa Jupiterom u natalnom horoskopu pokazatelj je uspeha u životu.

Neki vas mogu nazvati srećnim, ali vi zapravo stvarate svoju sreću snažnim samopouzdanjem i dobrim, iskrenim namerama. Niko ne može sumnjati u vašu jaku radnu etiku i produktivnost.

Hrabri ste, samopouzdani i nikad se ne stidite da se okušate u nečem novom ili teškom.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Ovaj aspekt je posebno zapažen po svojoj telesnosti sa seksi izgledom, snagom i atletskom građom. Pobeda u sportu i ratu mogu se primeniti i danas u poslovnom svetu i politici, gde vaši liderski talenti dovode verne kolege i obožavaoce.

Bili biste dobar ratnik, ali vaš integritet i velikodušna priroda donose više kompromisa i win-win situacija od neprijateljstava. Vi ste taj koji će preduzeti prvi hrabar korak da se stvari dogode u korist svih uključenih. Možda je to vaš instinkt ili sud, ali odlučna akcija je definitivno vaša jača strana.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Navođenje ljudi na zajednički rad na zajedničkim ciljevima takođe se može svesti na vaše ogromne kreativne talente. Ovo je aspekt rađanja, primene vaše dovoljno energije i inicijative da napravite nešto veliko, korisno i uspešno.

Pročitajte i ovo: Mars u Ovnu, borben, impulsivan i nepromišljen

Iza vaše seksualnosti stoji i iskonska kreativna energija. Ipak, ponosni način na koji izražavate svoju seksualnost može biti daleko od opstanka vrste. Seksualni magnetizam koji isijavate doneće vam mnogo poštovalaca, ali takođe može otvoriti mnoga vrata u životu.

Mars u trigonu sa Jupiterom u tranzitu

Tranzit Mars trigon Jupiter povećava vašu želju da se takmičite za pobedu. Skoro svaka akcija koju započnete sada će se pokazati uspešnom.

Ovaj tranzit je jedan od najboljih pokazatelja uspešnog delovanja. Uspesi u ratu, sportu, seksualnom osvajanju i poslu.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu – moć je eliksir života

Sreća u kojoj uživate potiče od vašeg snažnog samopouzdanja i dobrih namera.

Primena takve obilne i pozitivne energije na bilo koji pravedan cilj sigurno će doneti koristi koje želite. Ovo je jedno od retkih slučajeva kada se savetuje preuzimanje rizika.

Čak i sa sebičnim namerama, trebalo bi da dobijete ono što želite, sve dok usput niko ne bude povređen. Koristite svoju inicijativu i delujte prema svojim instinktima. Ovo je pravo vreme za odlučne akcije, donošenje važnih odluka, preuzimanje vođstva i povećanje vašeg bogatstva.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku

Možete računati na dobro rasuđivanje kako biste iskoristili bilo kakve mogućnosti za lični, materijalni ili duhovni rast koji vam se nađu na putu.

Pročitajte i ovo: Mars u Ribama – ranjeni zavodnik koji gađa pravo u metu kad najviše voli

Ovo je posebno dobro vreme za zabavljanje i poboljšanje postojećih veza. Druge ljude će jako privući vaša seksualna aura i samopouzdanje.