Marsov sekstil Saturna u natalu daje ogroman nagon i izdržljivost.

Vaša strpljiva i ponekad oprezna priroda može prikriti vašu snažnu ambiciju i strast za postizanjem dugoročnih ciljeva. Bez obzira na to koliko vam treba vremena, odlučni ste da date sve od sebe. Zadobijate poštovanje i divljenje nadređenih zbog svoje jake radne etike i poverenja.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Pošto ste tako pouzdani i robusni, dobro biste se snašli u bilo kojoj oblasti koja nagrađuje kontinuirani trud. Praktični rezultati su takođe od vitalnog značaja za vas, tako da bi oblasti poput biznisa, sporta, vojske, građevinarstva i mehanike odgovarale. Poštovanje koje zarađujete, plus tačnost i pouzdanost vašeg rada, daju vam jaku sliku o sebi.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

U vezama ste podjednako lojalni i pouzdani na duge staze. Međutim, previše opreza i zadržavanje besa može izazvati napetost u vašim bliskim odnosima. Preuzimanje rizika ne bi bilo opasno za vas kao za mnoge druge. Bez stimulacije drugih planeta kao što su Sunce, Venera ili Uran, možda ćete imati problema da delujete spontano ili da u potpunosti izrazite svoje strasti.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – DOBRO ME SLUŠAJ I VERUJ ŠTA TI KAŽEM

Ljudi vas mogu tražiti zbog sigurnosti i pouzdanosti. Možete se ponašati kao mentor ili zaštitnik mlađim ili slabijim ljudima. Vaša snaga i pouzdanost sugerišu dobre liderske kvalitete. Trebalo bi bar da zaradite svoj pošteni deo priznanja i unapređenja.

Image by master1305 on Freepik

Mars sekstil Saturn u tranzitu

Mars u sekstilu sa Saturnom u tranzitu reguliše vašu energiju kako bi vam dao odlučnost i izdržljivost da uspete. Možete metodično planirati svoj tok akcije na najefikasniji način. Jaka radna etika i pažnja posvećena detaljima znače da možete da napadate složene i izazovne zadatke.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA PLUTON – Erupcija strasti

Ovaj tranzit posebno favorizuje ručni rad kao što su građevinarstvo ili mehaničari. Međutim, vaše strpljenje i ambicija znače da možete uspeti u svemu što strastveno želite. Iako nećete tražiti rizike, ovo je odlično vreme za opasan posao zbog vaše razumne i oprezne prirode. Možete samouvereno da radite sa sečivima i drugim oštrim predmetima na drvetu, kamenu i gvožđu.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Ovo je odlična šansa za solidan napredak sa dugoročnim projektom. Neće vam smetati što se rezultati neće pojaviti odmah. U odnosima ćete privući lojalne ljude ili one koji traže nekoga ko je čvrst i pouzdan. Nove veze su moguće, ali će se verovatno polako razvijati. Romantika u početku može ustupiti mesto praktičnosti, ali bi dugoročna perspektiva bila dobra.

Ovo je takođe dobro za učenje i podučavanje praktičnih predmeta, sportove izdržljivosti i naporne avanture.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Slavne ličnosti sa sekstilom Saturna i Mars u natalu:

Robert Currey 0°′, Princess Beatrice of the UK 0°03′, Mike Barson 0°12′, John Asquith 0°12′, Elena Ford 0°13′, Andie McDowell 0°21′, Charlie Puth 0°23′, Freddie Prinze 0°25′, Tyga 0°27′, E. H. Sothern 0°29′, William III of England 0°34′, Jerry Lewis 0°38′, Jaden Smith 0°40′, Catherine the Great 0°46′, Billy Bean 0°58′, William McKinley 1°01′, Kevin Jonas 1°01′, Justin Trudeau 1°10′, Reginald and Ronald Kray 1°15′, Drake 1°16′, Narendra Modi 1°16′, Amy Fisher 1°18′, Camilla, Duchess of Cornwall 1°20′, Olivia De Havilland 1°21′, Kelly Osbourne 1°21′, Alden Ehrenreich 1°24′, Samuel Adams 1°29, Leif Garrett 1°29′, Brian Wilson 1°33′, Rolf Harris 1°38′, Soko 1°46′, Ben Stiller 1°47′, Steve Forbes 1°54′.