Mars sekstil Neptun u natalu stvara seksualnu harizmu najvišeg stepena.

Vi ste senzualni i strastveni u odnosima, ali i strastveni u pronalaženju istine o stvari. Vaša potraga za duhovnom istinom rezultira činovima ljubaznosti i saosećanja kao načinom da vodite svojim primerom.

Vaša idealistička, duhovna ili religiozna priroda znači da možete postojati u višoj vibracionoj dimenziji i možda izgledati i osećati se drugačije. Ovo može objasniti mističnu auru ili osećaj posebnosti. I drugi će to shvatiti, a vi ćete osetiti njihovo strahopoštovanje kao slavna ličnost.

Postojanje u drugom carstvu znači da možete komunicirati ili videti entitete koji većina ne vidi. Vaši ciljevi i dostignuća u životu takođe mogu biti manje opipljivi, praktični ili materijalni od drugih. Ipak, vaša kreativna strast i idealizam se lako mogu osetiti kroz umetnost, muziku, poeziju, astrologiju, dobrotvorne svrhe ili religiju.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Iako se ponašate iskreno i nesebično, ipak možete održati zdrav ego i uživati u materijalnim plodovima svog rada. Vaša snaga, hrabrost i sposobnost liderstva mogu dovesti do uspeha u borbi za pravedne ciljeve u skladu sa vašim duhovnim uverenjima ili verskim ubeđenjima.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Ovo je najveći aspekt duhovnog ratnika, jer je nasilniji i energičniji od trigona, dok je manje podložan subverziji ili slabosti od konjunkcije.

Mars u sekstilu sa Neptunom u tranzitu

Marsov sekstilni tranzit Neptuna povećava vaše senzualne želje, čineći ovo idealnim vremenom za romansu. Vaša mistična privlačnost će privući ljude više u skladu sa vašim nivoom duhovnog razvoja i možda ćete čak pronaći svoju srodnu dušu.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Osetljivi ste na želje drugih i uživaćete da im budete na usluzi. Ovo može rezultirati činovima dobročinstva do senzualne masaže. Imate dovoljno umirujuće i isceljujuće energije koju možete da podelite i ne bi trebalo da osećate krivicu zbog bilo kakvog povećanja vašeg ega.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Takođe možete iskoristiti ovu duhovnu energiju da branite zlostavljane ili se borite za pravednu stvar. Vaš snažan osećaj za ono što je ispravno i istinito vodiće vas u vašim postupcima. Duhovne istine se mogu pronaći primenom vaših verskih ili duhovnih uverenja. Ovo može da varira od pomaganja u crkvi do izrade nečije astrološke karte.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekt 2022: JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN, 12. april 2022. – Ogroman potencijal za rast, sreću i uspeh (ali i ispiranje mozga i širenje dezinformacija)

Provedite vreme sa prijateljima i grupama ljudi ili pratite svoje kreativne strasti u muzici, plesu ili dramskoj umetnosti (glumi). Trebalo bi da imate dobar osećaj za ritam i ton.

Slavne ličnosti koje imaju Mars sekstil Neptun u natalu

Gerardus Mercator 0°01′, Charles-Marie Widor 0°01′, Tyga 0°03′, Princess Alice of the UK 0°08′, Georges Clemenceau 0°27′, Jean Driscoll 0°30′, Karl Ernst Krafft 0°31′, Brooke Shields 0°32′, Sylvia Kristel 0°38′, Hirohito 0°39′, Jeff Buckley 0°41′, Dennis Wilson 0°44′, George Peppard 0°47′, August Strindberg 1°00′, D.H. Lawrence 1°03′, Hermann Göring 1°05′, Stu Sutcliffe 1°06′, Giuseppe Verdi 1°08′, Melanie Griffith 1°09′, Justin Timberlake 1°14′, Luc Jouret 1°22′, Gene Kelly 1°24′, George Michael 1°35′, Boris Becker 1°35′, Augusta Foss Heindel 1°36′, Warren Buffett 1°56′

Mars sekstil Neptun datumi

Februar 23, 2022
Avgust 11, 2022
Februar 7, 2024
Jul 20, 2024
Januar 21, 2026
Jul 4, 2026
Januar 8, 2028
Jun 19, 2028
Decembar 23, 2029
Jun 6, 2030